lauantai 1. syyskuuta 2012

Suomenhevosten kuninkaalliset

Taas sitä ollaan Ypäjän hoodeilla käyty! Aamulla pitikin jo lähteä, ja kyllä teki tiukkaa herätä aikaisin! Kuitenkin se oli NIIIIN sen arvoista, esimerkiksi katselimme orikavalkaadin miltein kokonaan. Lempparini oli (tietenkin) Silvolan Hemminki, jolla olen myös kertaalleen itse mennyt ja hypellyt :) Ihana ori ja mahtavan mahtava käytös!! Kuinka moni astuva ori oikeasti on vaikka lasten talutettavissa?!

 www.apariska.kuvat.fi

Myös Tellu meni siellä kasvattajakilpailun ja vilkuilimme myös sivusilmällä kasvattajakilpailun estepuolta johon minun piti alunperin mennä Tellulla, mutta joka kuitenkin jätettiin pois suunnitelmista. Suokit oli vain niin hienoja, että haluaisin itsellenikin tuommoisen karvaturpaisen ♥

Päivä kääntyikin jo iltaan, mutta silti oli vielä Rassen ratsastuksen vuoro. Voin kyllä sanoa ihan suoraan että ensimmäistä kertaa tuon hevosen kanssa iski osittain täydellinen epätoivo! Hevosella oli aivan liikaa virtaa (kiitos vapaapäivän...) jotenka se päätyi joko kuskailemaan minua ympäri maneesia tai pomppimaan muutenvaan. Lopulta päätin että hevonen on vain yksinkertaisesti ratsastettava vähän rauhallisemmaksi, ja niin me sitten väänsimme kummatkin hiestä märkänä koulukiemuroita noin tunnin verran. Lopulta sieltä irtosi yhtä sun toista hyvää liikettä ja vähän hirvitys huomista kohtaan helpotti!

Mutta nyt peukut pystyyn meille, huomenna lisätietoa! :)

- Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti