sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Järvenpää 2.9 ja Pirpulasta kuvia

Järvenpäässä oltiin tosiaan kilpailemassa. Tarkoituksena oli mennä kaksi hyvää luokkaa. Yllätyksenä eilen tuli se, että kilpailut olivat maneesissa. Minua alkoi minua vähän jännittämään saanko Verutea kiinni, kun se on ollut vähän villillä tuulella.

tilanne kuva.... :D
Eka luokka meni mielestäni aika huonosti, ainakin alkurata. Tuli pari huonoa askelta joillekin esteille, siitä syystä muutama keppi tuli. Yksi asia jäi ihmetyttää minua - verkassa ja radan muutamilla esteillä Pirpu nosteli oudon paljon jalkoja! Ennen ei näin paljoa todellakaan nostellut.




Anteeksi pimeät kuvat! Ei tullut yhtäkään valoisaa kuvaa...


Ei mennyt montaa minuuttia, kun kymppi alkoi. Lähin kakkosena. Rata oli tosi kiemurteleva ja ensimmäistä kertaa elämässäni radan kävelyn jälkeen, minä en tiennyt radasta kuin muutamia esteitä! Huhhuh... Onneksi pienen paniikin jälkeen, kun aloin kertailla rataa useasti, tuli se muistiinkin. Verkassa poni oli tosi hyvä ja kuunteli hyvin apuja.

Nostin laukan Verutella sain hyvän rytmin, ja siitä sitten käänsinkin ykkösesteelle. Rata oli tosi hyvä omasta mielstäni! Ei haitannut virhepisteet ollenkaan, koska ne olivat omia mokiani ja rata oli todella hyvä ja pysyi hyvin tasaisessa ja reippaassa laukassa loppuun asti. Myös tällä radalla Verpula nosteli jalkojaan enemmän kuin yleensä. Olen ylpeä Verutesta, koska se hyppäsi kaiken kiltisti, vaikka kuski välillä vähän sekoilikin <3


Ja sitten vähän kuvia kisoissa ja muualla

Tämä kapea este tippui, koska poni pääsi vähän liikaa venymään.

Kuvaaja hyvin mukana.........
jihuu
tää on nii cool !!


Sen silmät säihkyy <3
-Sara

3 kommenttia:

  1. Hyvä et olit tyytyväinen ratoihin, mut mikset koskaan kerro ''huonommin menneiden'' ratojen tuloksia? Puhtaat tai yhden puomin radat ilmoitat kyllä kuuliaisesti 0 ja 4 vp, mutta entäs Järvenpään 8vp ja 12vp radat ? :D Ja aina ''kuskin mokia'' yksi jos useampikin, mikset RATSASTA siellä niin ei niitä mokia varmaan tulisi..?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oletko tietoinen anonyymi hyvä, että Sara on 13v? Hänelle tämä vuosi tällä tasolla on ensimmäinen. Siksi niitä virheitä tulee, mutta kuten Sara sanoikin, on taas vähitellen löytymässä oikea rytmi, kun se on ollut nyt muutamissa kisoissa hakusessa.

      Toki voimme alkaa julistaa ne 8vp, 12vp tai 23948vp radat, mutta toisaalta se tuliko nolla tai yksi keppi vai monen monta keppiä on inffoomisen arvoinen - kun niitä tulee siis yhdestä enemmän niin niitä on jo paljon ja tulos on listan loppupäässä ;)

      Pusuja muru, kiva kuitenkin ettei tullut uli uli kommenttia ;)

      - Laura♥

      Poista
  2. Tuolle ekan anonyymin kommentille vielä:

    1. Olen kyllä postannut myös niistä "huonommistakin" radoista. Esimerkiksi juuri se hylätty. Ja yleensä ne on minun mokiani. Joskus tulee niitä "turhia" puomeja esimerkiksi siitä syystä, että poni pääsee liian pitkäksi ja ottaa jonkun puomin mukaansa. Eikä Verute ole kaikkein varovaisin, mutta kun se keskittyy kunnolla niin se myös ehkä vähän katsoo jalkojaansa.

    2.Yritän parhaani, mutta poni on minulle vielä vähän "vieras" ja uusi niin yritämme löytää sitä oikeaa "rytmiä" kokoajan. Eikä Verute ole kaikkein helpoin, mutta se hyppää kyllä vaikka kuski mokaileekin, mutta joskus se saattaa vaan painaa täysiä kohti estettä ja siinä ei puolipidätteet auta. mutta mitäs jos anonyymi tulee ratsastamaan ponillani? Kun kerta itse olet täydellinen.

    -Sara

    VastaaPoista