perjantai 14. syyskuuta 2012

Tepon tunti!

Olin eilen hyppäämässä Tepolla, ja hitsit että meni taas hyvin!

Aloitimme tunnin sillä, että ravissa teimme paljon voltteja ja temponmuutoksia, jotta hevonen saatiin reilusti pohkeen eteen. Rasse toimi todella hyvin, joskin se osaksi oli hieman liian hidas, ja iso ongelma itselläni oli se, että "vatkasin" käsillä liikaa koska yksinkertaisesti teen aivan liikaa - on vaikeaa vaan yksinkertaisesti antaa käsien olla hiljaa paikallaan, kun tuntuu että juuri sillä nanosekuntilla hevonen vähintään puree kuolaimeen kiinni tai nousee ylös kuolaintuntumalta.... Huoh, pitää vain opetella taas pahasta ja rumasta tavasta pois. (pst huomatkaa ero - en sahaa / vemputa, vaan teen vähän liikaa vaan :))


Laukassa jatkoille samalla kaavalla, joskin kokosimme laukkaa aika paljon etenkin Rassen kanssa jotta saisin sen takajalatkin töihin. Se helposti yrittää työntää lapaa ulos tai vähintään lintsata seilaamalla takajalkoja pois altani, mutta lopulta sekin saatiin tekemään kunnolla töitä.




Hypyt aloitimme pienellä kontrolliharjoituksella joita tulimme muutamaan kertaan, ja jatkoimme sitten hyppäämällä pysty - okseri - okseri linjaa, joissa Rasse esittikin päivän parhaimmat hypyt olemalla hieno ja ilmava - ja pelkäämällä junnujen estepronssin voittaneen henkilön mopoautoa! :D


 


Lopuksi tulimme rataa jossa estekorkeus oli ehkä 100 / 110. Teppo kehui todella paljon ja sanoi että hevonen meni hyvin (ja ehkä ratsastajakin teki jotain oikein).

- Laura

2 kommenttia:

  1. ei sitte riittäny mainita pelkkää mautoa vaan oli pakko laittaa junnujen estepronssin voittaneen henkilön XDDDjhgyusklz lolllz

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lähinnä se oli vitsi siitä, että tiedätte kuka henkilö on vaikken hänen nimeään mainitse :DDDd

      Mut joo siis pakkohan mun on leijuu ku näin ku se käppäili siel, hyvä et kerroit :D

      - Laura

      Poista