sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Kisat ja muuta mukavaa

Huhhuh, olipas rankkaa taas herätä aikaisin! Heräsin siis klo 6.20 ja laitoin päälle kisavaatteet ja lähdettiin tallille. Kun hoidin Verutea, olin aivan unessa. Sen takia lopputulos oli mitä oli... :D Ei vaan sain sen ihan kiiltaväksi. Mitään lettejä tai sykeröitä en jaksanut ruveta väsäilemään.

Pakkasimme loput kamat autoon ja lähdimme kohti Laakson ratsastusstadionia. Lastasimme Pirpulin ulos ja lähdin tutustumaan rataan. Rata oli aika perus, mutta pari linjaa oli, jotka oli vähän vaikeampia.



Verryttely oli aika kamala, yhden okserin takana oli yksi ratsukko parin metrin päässä, vaikka huusin kuuluvalla äänellä mitä tulen. Pari ihan onnistunutta hyppyä sitten lopuksi saatiin.

Rata oli mielestäni ihan hyvä ja suht siisti, mutta sarjan jälkeen 5 askeleen linjalla Verute pääsi liian pitkäksi, ja hipaisi puomia ja minun tuurillani se tietenkin tippui. Muu rata olikin sitten omasta mielestäni ihan onnistunut. Tulos 4 vp, 11 / 26



Toista rataa jännitin aika paljon, sillä se oli tyyliarvostelu! Verkka ei ollut niin kamala kuin edellisessä luokassa, mutta sanotaanko näin, että Verute ei ollut ihan parhaimmillaan, se oli aika löysä verryttelyn alussa. Onneksi sain sen taas vähän terävöitymään, ja sain pari hyvää hyppyä.

Radalla otin liikaa askelia ja siitä syystä 8 vp ja se meinasi sitä, että saan 4 miinuspistettä. Tuomareiden pisteiden ero oli aika iso. Esimerkiksi toinen tuomari antoi pisteitä ratsastajan istunta - esteillä kohdassa  6 p ja toinen 7,5p. yhteis pisteitä toinen antoi 23,5 pistettä, ja toinen 30 pistettä. Eikä perusteluita juurikaan tullut, vaikka sitä olisi kaivattu.




Nyt on ihan hyvä, että on pieni tauko kisoista, sillä ensinnäkin poni saa vähän taukoa ja minun ei aina tarvitse stressata! :D

-Sara



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti