lauantai 6. lokakuuta 2012

Eho 6.10!

Ensin piti tulla suuri postaus sadannen kunniaksi, mutta ehkäpä teemme sitten suuremman postauksen joskus myöhemmin :) Kuitenkin olen hoitamassa HIHSsissä, ja sieltä saa paljon kaikkea kivaa materiaalia, ja lisäksi tässä on kaikkea muutakin kivaa tulossa!

Olimme tosiaan tänään Rassen kanssa Eholla hyppäämässä 90cm ja 100cm, ja tarkoituksena oli hakea vielä hieman varmuutta metriin, jotta uskallan startata sen 110cm Ypäjällä. Tavoite täyttyi, radat olivat hyviä ja hallittuja, ja hevonen toimi hyvin. Joskin Eholla on tietenkin aina oma numeronsa verryttely, johon on ängetty pieneen tilaan suunnaton määrä ratsukoita - ja osalla heistä ei ole minkään valtakunnan taitoa verrytellä noin monen kanssa. Tosin tänään taisimme me aiheuttaa suurinta sekaannusta, sillä pakitimme vahingossa toista ratsukkoa päin oven avauksen ja äänimerkin johdosta... ups.

90cm rata oli hieman huonompi - hevonen järkyttyi jäädessään yksin ja muutama ensimmäinen este meni hieman puskemalla yli. Kuitenkin loppupeleissä ihan riittävän hyvä rata, ja vain aivan turha puomi kapealta esteeltä perusradalta mukaan.

100cm oli selvästi parempi, ja kuten kuvasta näkyy niin oli menoa ja meininkiä alussa. Mukaan kuitenkin tästäkin luokasta yksi puomi (este numero 6) jossa hevonen sentin liian väärässä paikassa ja sentin liian laakana. Huoh. Ehon kirous ;)

Kuitenkin vielä iloksenne metrin rata, enjoy! :)



pst jos haluatte videon isompana, infotkaa miten sen teen ! ;)

- Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti