keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Hieronta!!

Rasse hierottiin tänään. Kovin suurta tai ihmeellistä sieltä ei löytynyt, kuitenkin sitä "peruskauraa" eli siis lihaksettomuutta ylälinjassa ja pepussa, vähän jumia ristiselässä ja lavoissa. Hevosta pitää paljon siis edelleen notkistella ja treenata esim. puomeilla ja pienillä esteillä (monta kertaa viikossa semmoista että se joutuu skarppailemaan peppulihaksiaan ja "kokoamaan" itseään).

Lisäksi olen valmistautunut itse HIHSsiä varten katselemalla aikatauluja ja laittelemalla vaatteita valmiiksi huomista varten. Minun siis pitäisi olla huomenna Hartwall Areenalla 10.30, mutta katsotaan miten selviän sinne. Sitten vähän raakaa duunia ja sitten kavereiden kanssa höntsäilyä jee! Ihanaa nähdä pitkästä aikaa kavereita - ehkä teille tutuimpana bloggaaja Aada jonka kanssa ei olla aikoihin juteltu :) ♥ Lisäksi yritämme viimeistään sunnuntaina saada Saran kanssa aikaiseksi jotain kivaa koostetta - kenties jopa pieni videopätkä?

ehkä ilmeeni on suunnilleen tämä viikonlopun jälkeen
Olen muuten tässä miettinyt jo valmiiksi hieman uudenvuodenlupauksia ratsastukseen liittyen. Tiedän olevani ajoissa, mutta toisaalta olen jo synttäritkin suunnitellut valmiiksi.....
Seuraavat asiat haluan siis tehdä vuonna 2013 ratsastuksessa!

1. Opettelen ratsastamaan eteenpäin. Oikeasti. Rasittavaa kun tapanani on jäädä hinkkailemaan johonkin kurveihin.
2. Opettelen keskittymään paremmin. Ei riitä että keskittyy 7/8 esteestä, se yksikin puomi on liikaa.
3. Opettelen antamaan virheitäni anteeksi. Loputon itsensä soimaaminen ei auta kohti parempaa lopputulosta.


- Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti