maanantai 22. lokakuuta 2012

HIHS part 2 jeah

Torstaina hoidin Sandra Haglundille hevosta. Herätys oli suhteellisen aikaisin, sillä minun piti olla jo ennen kymmentä Hartwall areenalla. Isäni vei minut Areenakujan päätyyn, josta Sandran auton bongasin ja hyppäsin sisälle. Paikan päällä purimme nopeasti hevosen ja varustimme sen. Itse rahtasin hevosen kamoja ja toinen hoitaja huolehti hevosen kävelytyksestä. Kerkesimme Sandran kanssa katsomaan jopa muutaman radan ennen kuin palasimme hakemaan hevosen. Sandra ratsasti torstaina siistin nelosen, ja radan jälkeen vuorossa oli hevosen kävelytys ja traikkuun laitto. Sandra ja toinen hoitaja Ella vaihtoivat vielä vaatteet vessassa, ja sitten pääsimme katsomaan mm. poniluokan. Lähdin itse kotiin illalla noin yhdeksän aikaan ja piipersin siis Pasilan asemalle ja sieltä Riksuun.

Perjantaina käpsyttelin ensin asemalta katsomoon katselemaan muutamia AT ratoja, jonka jälkeen Sandra taustajoukkoineen saapuivat. Homma kulki pitkälti samalla tavalla kun edellisenä päivänä, ja taas suorituksen jälkeen palasimme katsomoon katselemaan ratoja ja hurrailemaan tutuille.

Lauantai olikin ensimmäinen päivä, jolloin hoidettavaa ei ollut. Olin hieman eri tavalla laittautunut, joskin jo muutaman yön lyhyet yöunet alkoivat näkyä naamasta ja olin osan aikaa aivan pihalla kuin lumiukko! :D  Ajelimme ensin isäni kanssa kuitenkin Hipposportin (♥) kautta hakemassa saappaani sekä vilkaisemassa muutamia housuja, jotka tosin jäivät hyllyyn koska upeat LAURA merkkiset eurostarin housuja ei ollut talvihousuina punaisena :( Sieltä matka jatkuikin takaisin areenalle ja siellä viihdyin pitkään iltaan asti, vaikkakin lähdin suhteellisen aikaisin, sillä oli pakko päästä kotiin ennen yötä.

Sunnuntaina käynnistyi HIHSsin viimeinen päivä. Aamulla hengailin vähän eri ihmisten kanssa ja ensi kertaa kävin yläkerrassa edes vilkaisemassa tuotetarjontaa. Kuitenkaan en halunnut paljoa sitäkään tehdä, sillä vihaan sitä tunnetta kun haluaisi kauheasti jotain, muttei sitä voi saada. WCn ajaksi myös Sara tuli katsomaan ratsastusta, ja saimme hänet myös ratsastajakatsomoon kilpailuja seuraamaan. Hieman harmitti kun viikonloppu loppui, mutta toisaalta olen taas niin montaa kokemusta rikkaampi (ja meidän edessä muuten istui WCn ajan sen toiseksi tulleen espanjalaisen vanhemmat!).

Pieni kooste siis koko ajasta, here u are! Myöhemmin vielä voi tulla joitain pieniä pätkiä, mutta hieman siis tunnelmaa niin (ratsastaja)katsomosta kuin alhaalta ja verkastakin :)


En tosiaan koko HIHSsin ainaka ostanut sieltä muuta kuin ruokaa (jota ostin paljon, ei siellä katsomossa oikeasti ollut muuta tekemistä kuin syödä ja juoruta jos ei jokin luokka ollut superkiinnostava!), mutta oli aivan superihana viikonloppu kyllä! Tutustuin muutamaan ihmiseen ja ehheheheh meillä taisi olla muun muassa aivan törkeän hauskaa - anteeksi kaikille kenen oloa pilasimme papattamalla tauotta! Onneksi tosin oli "vapaa katsomo" kyseessä, eli ensi kerralla kaikki keitä häiritsemme voivat varmasti siirtyä pois vai mitä ;)

ps. viikonlopun parempi kommentti oli ehdottomasti "et sä ookkaa nii bitch ku mitä blogistas luulis" :D

- Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti