lauantai 13. lokakuuta 2012

Aluekatsastus, päivä 1!

Alunperin minun piti tehdä tästä päivästä hieno videokokoelma, mutta koneeni ei suostu yllättäen taas yhteistyöhön joten tästä tulee pitkälti vain kuvaton sepustus.

Aloitimme verryttelemällä itsenäisesti. Teppo antoi välillä ohjeita, muttei valmentanut ja enemmänkin vain katsoi ratsastajan kykyä vaikuttaa hevoseensa ja kykyä tehdä ohjeiden mukaisesti. Teimme myös ohjatusti pohkeenväistöä, avoa ja muutamia puomitehtäviä, joissa piti säädellä laukkaa viiteen tai kuuteen laukka-askeleeseen.

Esteillä tulimme ensin kolmen esteen innaria, jossa tuli myödätä pitkällä kädellä ja olla välittämättä paikasta. Tärkeää aina tehtäviä suorittaessa on muistaa mitä ne testaavat, ja nopean päättelykykyni ansiosta tajusin heti että tässä rohkeutta ja heittäytymistä hieman testailtiin joten kannatti vain antaa mennä eikä koota hevosta niin paljoa.

Viimeinen tehtävä oli tulla kahden esteen linjaa. Muutama ensimmäinen hyppy tultiin ravissa ja kuudella laukalla ja sitten suoraan laukassa ja viidellä laukalla. Esteet olivat korkeimmillaan 110cm ja 125cm (jeah isoin mitä olen hypännyt :D) muttei sitä tietenkään ole videolla joten saatte tyytyä 105cm - 115cm kierrokseen :)



Huomenna jatkuu ratapäivällä! Nyt jänskättää....

- Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti