tiistai 9. lokakuuta 2012

Pitkästä aikaa!

Jottei blogi ihan hiljaiseloa pääsisi viettämään, niin ihan peruspäivittelyä luvassa :)

Kaverini varmisti sen, että kaikella todennäköisyydellä lähden hänelle hoitamaan HIHSsiin, joka käytännössä siis tarkoittaa sitä että rankkaa duunia luvassa, mutta myös luultavimmin kivan seuran lisäksi koko viikonlopuksi ranneke! :) Moni ystäväni hyppää siellä, joten tuskin orpona joudun siellä hillumaan - toisaalta sekään ei olisi ihan pahin vaihtoehto!


Koulu sujuu ... no, sujuu. Kolme kurssia äidinkieltä, sekä kaksi kurssia matematiikkaa takaa kyllä erittäin monipuolisen lukujärjestyksen. Onneksi kursseilla on paljon ystäviä, joten ihan tylsää ei niillä tule. Joskaan en voi luvata että käytöksemme olisi lähellekään abin käytöstä, mutta kerranhan vaan eletään.

Rasse on ollut ihkupallero koko ajan. Aluekatsastusten lähestyessä olen tässä hionut pieniä asioita kuntoon, ja yrittänyt saada hevosta vain tuntumaan hyvälle. Ja ensi kauden päätavoitteenkin jo keksin - haluan hypätä SUOMENMESTARUUDET! Tosin tämä nyt oli lähinnä vielä vitsi, mutta olisi kyllä kivaa! Sinne tosin pitäisi kummankin kunto mitoittaa 130cm tasolle, joka tulee olemaan kyllä kaamea urakka. Taitaa olla läskiä(ihkupissistä....) odottamassa juoksulenkit auts.

Lisäksi kalenterini on täyttynyt mitä ihmeellisimmistä asioista. Autokoulun teoriatunnit, kaverit, koulu, ratsastus, valmentautuminen ja kilpaileminen täyttävät niin tehokkaasti 24/7, että olisin onnellinen muutamasta lisätunnista. Kun lupasin kaverille varata hänelle jonkun viikonlopun, piti viikonloppu katsoa aikaisintaan marraskuun puoliväliin. Sinne asti kaikki viikonloput on täynnä - kuten myös syysloma. En kyllä keksi myöskään milloin aikaisintaan pääsisin vain itse relaamaan, mutta pakko joskus ottaa itsellekin aikaa, sillä muuten joskus pää posahtaa totaallisesti kaikesta stressistä.

Mutta haleja kaikille, tulkaa kaikki tutut (ja tuntemattomat) moikkailemaan HIHSsissä. Ja nykäskää kunnolla hihasta. Sen lisäksi, että olen kuuro, olen myös oikeasti hidas tajuamaan :D

- Laura

2 kommenttia:

  1. Olet ihanan positiivinen! Pidä siitä kiinni!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua, tässä ihan punastuu ;) Kiitos kiitos!

      - Laura

      Poista