lauantai 27. lokakuuta 2012

Eho 27.10

Tänään käytiin Eho tallilla pitkästä aikaa kilpailemassa. Mukana oli Äiti, Noora, Laura, Rania ja minä. Heräsin yheksän jälkeen söin aamupalan, puin vaatteet ja odotellessani muita katselin tv:tä. Minua jännitti kisat todella paljoon, sillä 1. en ole ollut reilu kk kisoissa ja 2. Menin myös luokan 120 cm.

Tallilla hoidin Nooran kanssa Verutea, pesin sen kaviot ja harjailimme ja selvitimme sen hännän ja harjan. Pakattiin autoon kamat ja traikkuun poni ja lähdettiin matkaan KESÄRENKAILLA.

Kisapaikalla kävin tietty ensimmäiseksi wc:ssä ja sitten otimme ponin ulos, satuloimme sen, kävimme katsomassa ratapiirroksen, ja menin kävelemään ponin kanssa. Kun pääsin verkkailemaan, keventelin sitä vähän ja laukkailin ja hyppäsin muutaman esteen, koska olin ensimmäinen lähtijä enkä ehtisi verkkailla juurikaan radankävelyn jälkeen. Pari kieltoa tuli, ja se sai minut hieman epävarmaksi.

Rata oli simppeli ja muistin sen hyvin, koska olin hypännyt sen joskus siellä. Eikun verkkailemaan tai no.... Kun tulin radankävelystä kuulutettiin jo "olemme valmiit aloittamaan luokan blaablaablaa" Ehdimme yhden hypyn ottamaan ja sitten piti mennä radalle.

Eka rata oli 110 cm. Se oli iha ok tosin mokasin vähän... toin sieltä sitten kaksi keppiä mukaan. Tokalla radalla (120 cm) oli tarkoituksena päästä vain läpi. Rata oli kauhea ja ratsastin huonosti, se näkyikin tuloksissa, 16 vp...

Tein pienen videokoosteen tästä, koska kuvia ei ollut.
toivottavasti se aukee...

-Sarahttp://www.youtube.com/watch?v=NZBTpEhMGzg&feature=youtu.be

2 kommenttia: