lauantai 15. syyskuuta 2012

KRG 15.9!

Vihaan aamuherätyksiä! Se on aivan pakko sanoa ennen kuin edes kerron miten kilpailut menivät. Kun aamulla kello herättää ennen kuutta, pohdin pitkään että oikeastikko vapaaehtoisesti lähden kisoihin. Toisen kerran mietin että "onko pakko" kun huomasin ihanan hevoseni nukkuneen virtsassaan - sen johdosta sen toinen kylki oli aivan turpeen ja muun moskan peitossa jota ei meinannut hyvällä tai edes pahalla tahdolla irti lähteä. Lopulta sain niitä hinkattua sen verran etteivät ne loistaneet, ja hevonen pakattiin kyytiin ja nokka kohti Helsinkiä ja laakson ratsastusstadionia.

Ensimmäisen luokan (80cm 367.1 A2/A2) radankävelyyn pääsinkin hetimmiten ja sen käveltyäni katselin muutaman kaverini radan ja lähdin sitten verryttelyyn. No, sana verryttely on tietysti nätti ilmaus, sillä oikeasti verkka oli kuin eläintarha, viidakko ja sirkus yhdistettynä - ei mitään valvontaa ja siellä sekaisin niin villejä poneja, nuoria hevosia ja muutenvaan väistökyvyttömiä ihmisiä. Sieltä kuitenkin selvittiin radalle ja radalta hienosti 0-0 tuloksella maaliin! Hitustelin kyllä uusinnassa aivan liikaa, olisi pitänyt vain antaa hevosen viilettää, mutten vielä luota siihen niin paljon että uskaltaisin paljoa kääntää. Kuitenkin tulos riittii ensimmäiselle ei-sijoittujan paikalle, eli ei lainkaan huonosti. Sijoitus siis 8/27.






Ysikymppiin (367.1 A2/A2) lähteminen oli tältä pohjalta paljon helpompaa. Rata vaikutti suhteellisen mutkikkaalta muutaman esteen kohdalta, mutta nähtyäni muutaman ponin huomasin radan olevankin oikeastaan suhteellisen yksinkertainen. Hevosen selkään siis ja verkkailemaan! Verryttelyssä hevonen vaikutti muutamassa hypyssä hieman laiskalta, joten päätin jättää hyppäilyt suhteellisen vähälle ja mielummin laukkailla hieman eteenpäin rennosti. Tavoite onnistui, ja radalle lähtiessäni näytin vielä hurjat lepattavat Hipposportin mainosliinat ja eikun menoksi!

90cm rata oli oikeasti ihan huikea! Oli hieno fiilis kun pääsi ratsastamaan hevosta niin, että se itse eteni omalla moottorilla ja ratsastajan tarvitsi vain lähinnä ohjailla - sellainenhan se ei ihan perusluonteeltaan ole. Nollahan sieltäkin tuli ja jopa aikamme riitti sijoitukseen, joten olin  10/55. Hieno hieno heppa ♥







- Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti