sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Järvenpää 2.9



Kuvasta voittekin päätellä jo jotakin! 

Menimme siis Järvenpäähän hyppäämään Rassen kanssa 80cm ja 90cm luokat, ja tarkoituksena oli hakea vain kivoja hyppyjä ja lisää kokemusta. Tällä kaudellahan ei enää oikeastaan mitään tärkeää kerkeä starttaamaan, joten ei ole mitään järkeä mennä äärirajoilla kun sille ei ole tarvetta :)

80cm oli hyvän tuntuinen ja hevonen käyttäytyi todella hyvin! Ei huudellut eikä pöllöillyt, joskin vähän piti steppailla verkassa. Itseäni hermostutti kauheasti se kun jotkut poniratsukot joko tulivat aivan väkisin kylkeen tai jättivät niin pieniä rakoja että hevosella oli lähes mahdotonta mahtua. Rukoilin vain koko ajan ettei Rasse losauta ketään - en nimittäin todella voi vielä tietää millainen se on kun on noin paljon ihmisiä pienessä tilassa!

Rata kuitenkin sujui todella hyvin ja tuloksena oli neljäs sija luokassa. En edes ratsastanut aikaa, joten sijoitus oli yllätys, mutta Rassella on toisaalta iso laukka eli sen kanssa eteneminen tulee luonnostaan.

90cm verryttely oli suunnilleen yhtä kaaosta, mutta otin jo itse hieman rauhallisemmin sieltä. Rasse oli hieman höyryissä eikä meinannut rauhoittua lainkaan, mutta radalle päästyään se huomasi että keskittyminen kannattaisi. Alkuradan esteet olivat pieni katastrofi - ratsastin jokaiselle liian lähelle ja 3a tulikin alas. Toisaalta onneksi - jännitys laukesi ja aloin ratsastaa, jolloin loppurata oli hyvä ja rento.

Kisoissa on kuitenkin myös aina hauska nähdä tuttuja! Tänään pongasin paikalta Anniinan (http://www.ciyentauno.blogspot.fi/) ja lopulta myös Saraan joka tuli hyppäämään 100 ja 110 luokat.

Tavoitteet siis täytetty ja nokka kohti uusia kilpailuja! 

Juuri itseasiassa tulleen tiedon mukaan Saralla meni etenkin 110 hyvin ;) Lisää kuitenkin siitä hänen postauksessaan!

- Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti