lauantai 15. syyskuuta 2012

Vähän päivittelyä

En ole nyt melkein viikkoon postaillu, joten aion kertoa vähäsen tämän viikon tapahtumista.

maanantaina menin ilman satulaa, sillä sunnuntaina oli olleet kisat. Tein paljon taivutuksia, ja siirtymisiä. Poni toimi oikein hyvin.

tiistaina menin tasasta martsareilla, koska halusin vielä vähän totutella Verpun kanssa niihin, vaikka siinä ei olekaan niin suurta eroa. Koska poni oli vähän levoton edestä, yritin saada sen rentoutumaan, lopuksi se onnistui.

keskiviikkona Verutella oli vapaapäivä. Kävin kuitenkin tallilla taluttelemassa n. 20-25 minuutin ajaksi Verutea. Ja Verute rupesi vähän sikailemaan ja sitten yritimme ottaa hirviöponia (Verutea) kiinni, kun poni oli vähän villihkö. Minut viskattiinkin sen jälkeen yhden ponin selkään. :D

torstaina hyppäsin lyhyttä rataa Verutella kotona. Poni oli oikein hyvä! Martsareilla se toimii niin paljon paremmin esteillä!

perjantaina menin ponilla ilman satulaa, mutta tein silti paljon töitä, että saisin sen hyväksi, joskin se oli vähän hankalaa, sillä tuuli todella paljon ja vähäsen satoi, niin Verute ei pitänyt siitä ollenkaan ja säikkyi milloin mitäkin.

lauantaina en ole vielä mennyt Verutella, mutta aijon mennä tasasta ja vähän puomeja  suht rennosti, mutta silleen että poni joutuu tehdä töitä hyvin.

sunnuntaina meillä on kisat laaksolla. Kerron niistä enemmän silloin.

Laitoin nyt yhden kuvan tähän, että ei olisi kuvaton postaus
-Sara

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti