tiistai 11. syyskuuta 2012

Kipeän päivitystä

Seuraa blogiani Bloglovinin avulla
pst, nyt mekin osasimme! Ainakin miltein



Hyvin tosiaan alkuviikko sujunut - ensin oli englannin pitkä kuuntelu joka kyllä meni vähän miten meni, eli ei nyt kovinkaan hyvin. Ihmeen tulee suunnilleen tapahtua jotta pääsen edes englannista läpi. Harmi, ei todella ole vahvin aineeni muutenkaan ja nyt oli kyllä semmoinen kuuntelu että hyvätkin olivat aika jänskissään pisteistä.

Sunnuntaina ja maanantaina Rassella oli löysäilypäivä, ensin ihan vapaalla ja eilen hieman ravia ja laukkaa ilman satulaa sekä muutama kokoamisharjoitus ja taivuttelua. Tähtäyksenä on pitää hevonen letkeänä viikonlopun "koitosta" varten, sillä starttaan taas 80cm ja 90cm laaksolla aluekilpailuissa. Seuraavana päivänä siellä on Saralla tyylimestaruus (100cm) ja ponien aluemestaruus (100cm) ja Sara pääsee taas hieman katsastelemaan mitä poni martingaaleista tykkää! :)

Tänään sen sijaan on vuorossa vielä Sarin tunti, jonne suuntaan buranan ja lämpimien vaatteiden voimalla. Tietenkään urheilu kipeänä on oikeasti huono asia, mutta taitaa tämä silti olla valintani tällä kertaa! :)

- Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti