perjantai 31. elokuuta 2012

Päivittelyä! :)

Vaikka tapanani ei ole pahoitella tekemisiäni, niin nyt on pienestä hiljaisuudesta tosiaan anteeksi pyyntö paikallaan! Olen vain juossut ympäri Suomea (just juu ...) koko alkuviikon eikä siis mitään postausta ole voinut syntyä! 

MAANANTAINA 
juoksuttelin Rassen. Siitä voitte lukea tästä linkistä!

TIISTAINA
ratsastelin rauhassa Rassella puomeja ja pieniä kavaletteja ravissa ja laukassa, jotta hevonen saisi lisää lihasta ja irtonaisuutta takapäähän. Alkuun kyllä oltiin niin hakoteillä kummatkin että huhhuh, mutta hevosesta paljastui aivan uusia upeita puolia ja letkeää menoa kun jaksoi vain työstää!

Myös Napsu meni Diptonin samalla ja kyllä taas pappa meni LUJAA! Se hassu hevonen lähti kertaalleen aivan totaallisesti lapasesta ja pukitti, joka on aivan suuri järkytys jokaiselle jonka Diptonin tuntee!

nähkää järkyttynyt ilmeeni! 

KESKIVIIKKONA
Olin Cinnan tunnilla Siuntiossa. Hyppäsimme noin 80-100cm rataa joka meni oikein oikein hyvin, eikä puomeja tippunut tai kieltoja tullut - ja extrana kuskikin oli ajan tasalla tehtävistä! Superhyvä fiilis ja upea heppa ♥

TORSTAINA
Taas miltein samaa menoa kuin Tiistaina, joskin vielä löysempänä. Eli ratsastusta eteen alas ja muutaman kerran puomeja ja kerran taisin tulla 30cm korkuisen puomin ravissa. Hevonen oli oppinut jo paljon kerralla eikä edes yrittänyt hypätä puomin päälle. Toinen ystäväni ratsasti myös Rowilin joka olikin aivan intoa täynnä. Yleensä kilpahevosiani ei kukaan muu ratsasta kuin minä (tai isäni!), mutta nyt koska Rowil tarvitsee liikutusta päätimme myös että sitäkin saa tasaisella ystäväni mennä. 

Loppuviikon käytän siihen, että tänään Rasse saa ihan vain lomailla. Se on tehnyt hienoa työtä ja kehittynyt jo valtavasti, joten se myös sen ansaitsee. Huomenna menen sen kanssa taas muutamia puomeja, mutta lähinnä herkistelen ja taivuttelen sen hyvin, sillä sunnuntaina on vuorossa ensimmäiset KISAT!!1111

Pitäkää peukkuja, inffoan niistä sitten! :)

- Laura




2 kommenttia: