torstai 23. elokuuta 2012

Muutamia pomppuja ja lisää tutustumista

Ah koulu ja etenkin abivuosi ... Pakko myöntää että jopa minun kaltaisen laiskimuksen olisi aika hieman tehdä töitä koulun eteen, mutta huomaan silti aina sopivani kaikkea muuta kalenteriini - näen kavereitani miltein päivittäin koulun jälkeen, olen kisoissa ja vielä on nyt muutama hevonen ratsastettavana. En vaan osaa sanoa ei! Nytkin jo ensi viikko täyteen buukattu ja enkun kuuntelu (apua!) lähestyy uhkaavasti....

Tänään siis kaverini tuli harjailemaan Diptonia ja kuvailemaan uutta materiaalia Rassesta. Kaikki kuvat siis © Elsa! Otin vähän hyppyjä niin että tuntui hyvälle ja lopetin noin metrin rataan. Mitään ongelmia ei tullut ja hevonen oli aivan superhyvän tuntuinen ja reipas.

Rassen ehdottomasti raivostuttavin tapa! Sen on aivan pakko piehtaroida kuraisimmassa kohdassa minkä löytää.....

Seuran edustustakki! Eikös ole hieno? :)


metrinen :)



- Laura

4 kommenttia:

  1. Kuinka usein sä oikein tällä hyppäät :o ???? Jos sä hyppäsit siellä koeratsastuksessa ja eilen niitä ristikoita ja nyt tämä hyppy kerta? Eikös olisi aika mennä tota kouluratsastusta, kun sekään ei ole oikein sinulla hallussa...

    VastaaPoista
  2. Koeratsastuksissa hyppyjä oli 6, ja kaikki alle metrin. Tämä siis viime viikolla. Tällä viikolla menin kolme hyppyä (30cm x 3) ja ensimmäisen kerran nyt isompaa (yhteensä ehkä 20 hyppyä? Useimmat pieniä, siis kavaletin kokoisia). Naurettavan vähän siis kisahevoselle, mutta kiirettä ei pidetäkkää.

    Koulutunnilla olen jo tuon kanssa käynyt ja nämä muut päivät sitä mennyt. Ja ainiin, omat päivitykset helposti tulee myöhässä - jätän suosiolla siis postaamatta jos sara onn postannut, eli siis su kokeilin, ma ristikot ja tänään hypyt. Välissä löysäilypäivä ja koulua. Ja viimeinen lause on sinänsä aika hassu ottaen huomioon kuinka uusi herkkä hevonen jo kulkee.

    Vieläkö haluat selontekoa aiheesta vai riittikö? :)

    - Laura (sori, ei kirjautunut)

    VastaaPoista
  3. Olisi mielenkiintoista nähdä tämän anonyymin täydellistä ratsastusta. On selkeästi hyvin osaava ja hyppäämiseksi katsoo jo muutaman kavaletin käyttämisen treeneissä.

    VastaaPoista