torstai 9. elokuuta 2012

Ei vois huonommin mennä...

Tänään 9.8 olimme kilpailemassa Laakson ratsastusstadionilla. Luokkana oli kuten eilen jo mainitsin 110 cm.:)

Matka sujui hyvin, ja kun olimme päässeet perille, niin menimme katsomaan ratapiirroksen ja näyttämään rokotustodistuksen. Menimme siitä sitten suoraan kävelemään rataa. Rata oli kiva ja aika helppo, mutta 3-4 linja oli aika jyrkkä ja metrejä taisi olla 27, joten piti tulla joko kuudella askeleella, tai seitsemällä askeleella, mietin radan kävelyssä, että päätän sen silloin kun olen hypännyt kolmos esteen, niin nään sen etäisyyden paremmin.  Ja ponit eivät saaneet ponivälejä, mutta se ei meitä haittaisi, koska verutella on aika iso laukka.

Verkassa poni oli todella löysä, yritin saada sitä vähän napakammaksi, mutta en saanut. Sain siellä kuitenkin muutamia onnistuneitä hyppyjä.



Radalle lähtiessä Verute oli napakka, mutta olisi voinut olla vielä vähän terävämpi. Radalla kuitenkin kävi yksi moka 4 esteellä... Nimittäin poni oli alitempossa ja yritin saada sitä pohkeella liikkumaan, mutta se ei kuunnellut sitä, vaikka kuinka puristin, niin se ei riittänyt, poni kielsi. Vein ponin esteen eteen ja lämäytin kaksi kertaa sitä pepulle, vaika tämä oli suurimmaksi osaksi oma mokani niin ei poni kuitenkaan saa kieltää, olisin ymmärtänyt, jos olisin tuonut sen aivan mahdottomaan paikkaan. Toisella kerralla en vain saanut sitä liikkumaan eteenpäin. Niimpä poni päätti, että hyppää yksinäs, ja kielsi. Tulos oli siis hylätty. Onneksi sain sen edes kolmannella hyppäämään.



hups


Tulihan sieltä myös pari onnistumista...
Kaiken lisäkis kun lastasimme ponia ulos hevosautosta, niin se säikähti jotain takaa ja vahingossa hyppäsi päälleni, se yritti väistää minua, mutta kun minä yritin väistää sitä niin se osui juuri minun päälleni, se tuli niskan kohalle ja jalkoihin, niskaan ei käynyt mitään, mutta jalkaan sattuu, murtuma se ei ole, sen tiedän.

Ei ollut minun päiväni tänään! :D

-Sara
p.s pääsin keravan aluemestaruus joukkueesee, jee

2 kommenttia:

  1. Onnea joukkuepaikasta! Ja tsemppiä jatkoon

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Joo ja toivottavasti tämä "tammavaihe" tai mikä lie onkaan lähtee pois. :)

      Poista