keskiviikko 8. elokuuta 2012

Pienimuotoinen avautuminen

Vaikka todella harvoin kerron elämästäni tälläisiä asioita, ja valitan aniharvoin enkä ikinä tee sitä "julkisesti" esimerkiksi facebookkiin, niin nyt on pakko sanoa että MENI VÄHÄN HERMOT!

Muistatte varmaan kun monet kerrat sanoin sitä, että meille on tulossa yksi ylläpitoheppa kokeiluun? Hevonen on sinänsä hyvin kaukana meiltä, emmekä lähteneet sitä koeratsastamaan vaan sen piti tulla kokeiluun meille muutamaksi viikoksi, mutta nyt homma kaatuikin siihen että päivää ennen kuin ISÄ OLISI HAKENUT SEN 7H AJOMATKAN PÄÄSTÄ koko homma peruttiin koska "hevonen löysikin kodin lähempää" :))))

Mitään tietoa mistään tälläisestä ei ollut, mitään vihjaustakaan tälläisestä ei aiemmin ollut. Kaikki oli hoidettu niin että isä töiltänsä jne pääsisi sinne lähtemään ajelemaan yksin traikun kanssa.... Kaikki. Boxi valmiina, ruuat katottuna... Mutta ei, nyt sitten vedettiin ihan totaallisesti matto jalkojen alta.

MJ leiri -10

Turhauttaa vaan pikkuhiljaa se, että mikään ei heppaharrastuksessa mene taaskaan suunnitelmien mukaan. Kaisun piti tulla ensisijaisesti kantavaksi - eipä ole tullut, Rowilin piti tervehtyä - eipä tervehtynyt, minun piti päästä kilpailemaan taas - en päässyt.

Mutta toisaalta, jos joku tietää / tuntee jonkun hevosen joka etsii ylläpito / leasing paikkaa niin käsketkää laittaa viestiä laurakeistinen@hotmail.fi. Kaikki piripäätkin kelpaavat jos osaavat hypätä. (Ja ennenkuin kukaan alkaa siitä kitisemään, niin ei, en ole ratsuttaja ja ratsastajanakin vain ok, mutta siedän mitä vain hevosilta jos ne osaavat hypätä ja valmentaudun säännöllisesti).


Anteeksi lapsellinen ja typerä avautuminen, tukeminen ja samalla tavalla haukkuminenkin on sallittua. Laura kuittaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti