torstai 16. elokuuta 2012

Estevalmennus :)

Olimme tänään (16.8) Tepolla estevalmennuksessa, kuten otsikossa jo näkyy. Matka sujui hyvin ja lastaukset ongelmitta ja Verute pysyi hyvin paikalla traikussa ja otti aika chillisti myös paikan päällä.

joku vanha kuva, pistin vaan et ei olis mikää kuvaton postaus, ku ne on niiiiii tylsii :))
Alku verkaksi mentiin puomeja. Alussa Verute oli todella, ehkä vähän liiankin reipas, eli kävi vähän jopa kuumana. No sitten kun oltiin hetki menty ravissa, niin poni alkoi tuntua todella hyvältä! Meni jopa pidempiäkin pätkiä peräänannossa! Verute keskittyy enemmän toisissa paikoissa, kotona vähän välillä levoton. Laukassa tehtiin paljon suoristuksia, esim pitkällä sivulla oli yksi puomi joka piti tulla ihan piikki suorassa ja suht hitaasti, no mitä me tehdään ensimmäisellä kerralla: Poni menee aivan vinossa ja kuumui todella yhdestä puomista! :DDD No sain just ja just ponin kontrolliin puomin jälkeen. Muut kerrat menikin, jo hieman paremmin... :D

Esteillä mentiin kolmoissarjaa, joka oli tosin 80 cm, mutta tämä tunti oli lähinnä tekniikkaa, ja tunnilla oli pari nuorta. :)  Sitten mentiin vähän lyhyttä kahden askeleen sarjaa ja muut esteet olivat aika normaaleja myös,  mutta oli siellä yksi vesimatto, joka mentiin ensimmäisellä kerralla pää etujalkojen välissä. :D Olen aika tyytyväinen tähän tuntiin koska Verpula meni hyvin ja kuumui vähän esteillä ja sitä ollaan kaivattukkin, ja Verpu meni tosi hyvin verryttelyssä! :)

-Sara

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti