maanantai 6. elokuuta 2012

Varustepostaus / Laura part. 2

Eli nyt jatkan Rowilin varusteilla. Muilla hevosillani (Dipton ja Kaisu) on tietenkin eri varusteet, mutta koska Rowilin kamat on hienoimmat, niin ne pääsevät valokeilaan ;) Kilpailuvarusteista puuttuu vielä ihana Hipposportin cooler loimi, josta etsin nyt vain kuvan googlesta, ja vereduksen mustat ja ruskeat normaalit suojaparit, sekä Dyonin suitset, jossa on blingi otsapanta.

Minulla on ollut nyt kaksi vuotta "sponsori"sopimus Hipposportin kanssa, eli olen heidän väreissään hypännyt kaksi kautta. Hipposport on hyvä ja laadukas kauppa, mistä saa kaikkein parhaimmat varusteet ;) Ja aina kun satulan olemme ostaneet, olemme sen Hipposportista ostaneet. Ja ammattilaiset ovat istuvuutta kehuneet! Voin (jos joku haluaa) esitellä paremmin esimerkiksi hipposportin tuotteeni myöhemmin.

Tässä cooler loimi. Todella toimiva ja hyvälaatuinen! Meillä myös brodeerattu siihen hipposport.
Brunon satula ja sen satulasuojus! Siellä on jotain karvaa sisällä, ettei vain satula kulu ;)
Ja itse penkki! Aivan superihana istua, en vaihda ikinä pois - jatkossa hevoset saavat olla saman muotoisia kuin satula on, sillä haluan ratsastaa tuolla lopun ikääni! Alla equiline voittohuopa, jonka väri on jumalainen.
Kilpailuhuopa ja huppu. Kulunut hieman jo satulan takatyynyjen alta, mutta onneksi se jää satulan alle piiloon.
Myös kirjailtu kilpailukaappi löytyy - se myös Hipposportista!
Kuljetuskalustonamme toimii Böckmannin Mega Master
traikku, jossa on satulakaappi ja living-tila erikseen!

Bonuksena oli mukana ratsastelussa kaksi parasta tallikoiraa ikinä! 


Dino
Ossi
Varusteissa katson aina ensisijaisesti laatua, mutta voin suoraan sanoa että olen varusteurheilija. Kuitenkin huomioikaa se, etten vaihda tavaroita vuosittain, vaan ostan kerralla semmoiset välineet että niillä voi vuosia mennä ja ne silti kestävät. Esimerkiksi omistan Dyonin suitset (jotka putsaan joka ratsastuskerran jälkeen), enkä omista toisia suitsia ollenkaan Rowilille.

Kysymyksiä saa laittaa tulemaan, kerron ja tarkennan asioita mielelläni! 

Postausideoita saa ehdotella, mutta pyrin huomenna tekemään NEAn (klik klik nimeä!) tekemän Liebster blog jutun tekemään, esittelen talliamme sekä kertomaan seuraavassa isommassa postauksessa hieman ratsastushistoriaani ja hieman nykyisistä hevosistani :) 

- Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti