tiistai 6. elokuuta 2013

TGS + Krats 1.8 / Laura

En oikein tiedä miten kuvailisin kilpailuja. Toisaalta en osaa sanoa että olisin onnistunut huippuhyvin, toisaalta taas videolta katsottuna radoissa ei ollut niin suuria vikoja kun miltä tuntui.

110cm
Rata ei ollut kovin iso, olenhan hypännyt Rassen kanssa nyt lähinnä 120/130 luokkia. Kuitenkaan ihan maahan kaivettu se ei ollut jotenka ratsastaa piti. Verryttely nyt oli ylipäätänsä katastrofi - hevonen oli jännittynyt ja nelitahtinen. Jostain se kuitenkin taikoi vain hyviä hyppyjä eikä radalle näin ollen ollut niin kamalaa lähteä.

Rata itsessään oli tosi kiva - Antti oli onnistunut hyvin (on muuten ihan suosikki ratamestarini tällä hetkellä!!). Enimmäisaika oli kuitenkin ihan hullu ja vaikka posotin menemään niin kovaa kuin pienestä karvakasasta lähti niin onnettomat kaksi yliaikavirhettä ja esteet 8 ja 9a alas. 8 tuli alas koska Rasse ajautui liian lähelle ja oli jo väsynyt - en jättänyt sitä tarpeeksi kauas kuten olisi pitänyt. Sarjan ensimmäinen osa oli sitten itsessään jo ihan fiasko. Ajauduimme liian lähelle, aivan liian hitaassa temmossa ja ylipäätänsä on vieläkin mysteeri miten Rasse sen suostui hyppäämään. Ylipäätänsä koko rata oli säätöä ja hirmuista hakemista. Onneksi Rasse on niin hirmuisen kiltti otus ettei välitä vaikka ratsastaja sössii...  lopputulos 10vp ja sijoitus 23/47

tässä sitä paljon puhuttua esteratsastusta.
 120cm

120cm verryttely oli periaatteessa parempi. Korostan sanaa periaatteessa. Tuntui ettei Rasse hypyssä ollut yhtään oma itsensä - tosin en ihmettele jos sillä vain kävi mielessä koko homman lopettaminen. Tosin sen laukka oli jo paljon parempi mutta silti ahdisti lähteä radalle. Yritin hokea vain mielessäni että tämä on rutiinikorkuinen luokka ja selviän siitä varmasti ihanan hevoseni ansiosta.

Este numero 1 olikin ok. 2-3 esteiden väli oli eteenpäin 4 laukkaa ja todistakoon seuraava kuvasarja sen onnistumisesta ....




Lopputulos oli tosi toivottu, mutta kolmos okseri miltein jäi välistä kiemurtelun takia. Nelospysty oli ok, vitos okseri oli radan paras (ja isoin ...). Siitä loppurata jatkuikin puhtaasti jos toisiksi viimeistä sarjaa ei oteta huomioon. Sieltä taas sama etupuomi naps mukaan ja tuloksena siis 4vp. Olin ylipäätänsä yllättynyt siitä että selvisin hengissä - ja olisin jopa ollut luokassa toinen ilman pudotusta!! Tulos siis 4vp 16/41


Yritän vain ajatella positiivisesti. Että selvisin, eikä nyt suorastaan kamalia ratoja ollut kumpikaan. Kuitenkin ärsyttää, että radat joiden piti olla helppo nakki, osottautuivat ihan tarpeeksi haastaviksi.

Nyt huomenna luvassa on rankkaa kouluvääntöä ja kenties sitten Hyvinkään nurmikentällä olemmekin jo iskussa. Tai sitten saan vihreetä väriä valkoisiin housuihin ;)

- Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti