keskiviikko 7. elokuuta 2013

Upea viikonloppu ja sen kamala päätös / Laura

Heti kilpailujen jälkeen suuntasin perjantaina näkemään kavereitani Riihimäen keskustaan. Ihana ilta ja ihana seura ovat kyllä ehdottomasti parasta mitä voin toivoa! Emme edes tehneet mitään kovin kummallista - kävimme 'parilla' ja hortoilimme moikkailemassa kylää ystäviä ja tuttavia. Puhelin pirisi taukoamatta, mutta sehän on vain mukavaa.

Lähdimme jo aika aikaisin nukkumaan (helposti itse biletän nimittäin pilkkuun asti...) ja olimme jo yhden aikoihin nukkumassa. Lauantai aamuna heräsimmekin sitten aikaisin - olimme nimittäin varanneet hotelliyön Turun Caribialta poikaystäväni kanssa! Ajelimme sinne poikaystävän vanhempien ökyautolla ja voin vannoa että meitä ei ole ikinä tuijoteltu niin paljoa kun sillä matkalla! Hah.

Haimme kahvit Forssan autokeitaalta (kaikkien ratsastajien vakkaripaikka Ypäjälle mentäessä) ja siitä jatkoimme Turun Morrisons ravintolaan syömään jonne Husön kilpailuista olin saanut 50e lahjakortin. Aika tasan saimmekin sen käytettyä ja ehdottomasti suosittelen kaikille ruokapaikkaa! Superherkullisia hampurilaisia ja vitsailimmekin että hyvin kellutaan kun uimaan päästään - tai vaihtoehtoisesti vajoamme pohjaan kuin kivet.

Vaikka huoneen sai ohjeiden mukaan 15.00, olimme silti silloin jo altailla. Paljastin vasta silloin poikaystävälleni että olin tilannut hänelle hierojan ja itselleni kasvohoidon. Ja olisimpa saanut hänen ilmeestään kuvan!! Yllätys tuli selvästi aivan puun takaa ja hieronnan jälkeen sanoikin että oli tehnyt todella hyvää ja niskasäryt oli poissa. Illaksi suuntasimme käymään Turun keskustassa mutta totesimme sen olevan aika kuollut joten päädyimme takaisin hotellille ja päädyimme pelaamaan minigolffia! Olin siinä (tietenkin) armottoman huono, mutta minulla oli kyllä hauskaa.

Seuraavana päivänä kävimme aamulla vielä uimassa ja siitä ajelimme kotia päin. Suoraan juoksimmekin naapurille kutsuille jossa söimme hyvin ja muutenkin jututimme naapureita. Samanlaista ohjelmaa olisi toisten naapurien kanssa ensi viikolla.

Maanantaina nukuimmekin pitkään ja illalla menimme katsomaan Skyfallia Riihimäelle. Kesken elokuvan puhelin soi ja isäni soitti puhelun jota kukaan ei halua kuulla. "Rowililla on ähky".

Kaasu pohjassa takaisin kotiin ja katsomaan Rowiilia maneesiin. Soittelimme eläinlääkärit läpi, juotimme parafiiniöljyä ja kävelytimme tammaa. Lopulta eläinlääkäri tuli ja saimme varmistuksen sille mitä olimme epäilleetkin - Rowililla oli ummetusta joka onneksi meni ohi kun pahimmat töhnät kaivettiin pois. Saimme juotettua sille noin 20 - 30 litraa (melassi)vettä ja hevonen sai vielä kipulääkkeen. Myös koko toimenpiteen ajan Orvokki oli katselemassa mammaa. Yritimme sen myös laittaa karsinaan odottamaan (hätäkakan toivossa...) mutta meinasin tulla varsa yli seinistä vaikkei mammaa yhtään haitannut kakaran puuttuminen.

Tiistai aamuna sitten varmistimme että Rowil oli kunnossa. Helpotti kyllä älyttömästi nähdä taas hevonen rauhallisena ja terveenä.

Pahoittelen kuvattomuudesta. Kyllä tässä on vielä niitä kuvia tulossa :) Ehkä keksisin jotain muutakin välillä kuin vain kuulumisia postailla.

- Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti