keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Postausta jälleen ! / Sara

Uups... postaukset on taas unohtunut. Kesällä on ollut niin paljon tekemistä! Ollaan tällä välin ehitty ottamaan parit treenit ja parit kisat. Ei oo mennyt mitenkää erityisen hyvin, jos kattoo Finnderbyn tulokset meidän osalta... En tiiä mikä ponia vaivasi siellä, kun kyyläili ja kaikkee,koska se ei oo koskaan silleen pelännyt mitään esteiden alla olevaa kisoissa. :/ Ainiin tein siitä ypäjäreissusta pienen videopostauksen jonka lataan tänne kun jaksan. :D

Oltiin dumissa hyppäämässä 100 ja 110 ja ei kyllä tuntunut yhtään onnistuvan. Ekassa luokassa olin ihan pihalla ponnistuspaikoista, mutta onneksi esteet olivat pieniä niin sillä ei ollut niin suurta merkitystä. kakkoselle tuli kielto, kun käänsin aika aikasin sille ja otin kaarteessa kaiken vauhdin pois niin poni ei sit tahtonut mennä. ja kaksi otettiin alas en kyllä muista miksi. :D

Kympissä sitten tulos oli 0-8.




Ainiin oltiin myös riihimäellä kisaamassa yksi 110 ja meno oli paljon kivempaa kun dumissa. :) otettiin siinä yksi puomi alas, mutta oon ite tosi tyytyväinen. En löydä Riihimäeltä meistä kuvia joten aika tylsää... voisin lataa sen videon tänne kunhan jaksan:)

Koska tästä tuli näin tylsä niin ajattelin viikon sisällä kuvata videopostauksen niin tulee jotain kivaa tänne blogiin. Onneksi Lauralla on toi varsuli ja Laura jaksaa blogata enemmän kuin minä niin teillä on sentään jotain kattomista :D Seuraavat kisat olis sitte Husöössä (en tiiä miten kirjotantonXD) ja tarkotuksena mennä 115 cm ja Poni GP saa nähä miten menee otetaan yksi valmennus ennen sitä (huomenna estetunti yritän saada jotain kuvailemaa!) ja katotaan miten menee ja sitten päätetään luokat :)

- Sara

3 kommenttia:

  1. Se on nähdä, ei nähä...

    Et taida itsekään olla täydellinen ja kehtaat toisen blogiin mennä kommailee virheistä. Aika noloo...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ottaen huomioon että tämä on Saran kirjoittama teksti ja Laura (minä) Tiialle asiasta kommentoin niin ihan hyvä huomio :) Ihanaa kesänjatkoa, ja toivottavasti väärästä asiasta valittaminen loppuu (vähän noloo kun Saralle tästä virkoit...)

      - Laura

      Poista