tiistai 30. heinäkuuta 2013

Kotona hyppelyitä - fiilis on tullut takaisin! / Laura

Herätys tänäänkin 7.20. Hevosen selässä taisin olla jo puolen jälkeen ja sisälle pääsin takaisin ennen yhdeksää vaikka hevosetkin vietiin ulos siinä välissä. Päähän kolottaa hieman, mutta yrittäkää ymmärtää miten hieno Rasse oli tänään!

Aloitin verkkailemalla sen mukavaksi - onnistuminen kesti juuri niin kauan kunnes kamera kaivettiin esille. Yhtään julkaisukelpoista ravipätkää ei sitten olekaan. Laukka oli jo vähän parempi, mutta kun aloitin alkuverryttelynä hyppäämään pientä kavalettia niin koko homma luisui käsistä. 

tuoli-istunta, kädet koukussa, selkä könössä ja hevonen linkussa. Hyvää työtä!














En saanut laukkaa pidettyä kaarteessa tasapainoisena ja jos annoin sen tulla löysänä kavaletille oli lopputulos se että Rasse oli superlöysä ja kolautteli ja mateli ja seuraava kaarre oli vielä enemmän katastrofi. Jos taas otin ohjat käteen ja vähän paineistin niin lopputulos oli joko jännittynyt nelitahtilaukka tai ryntäilevä ja kipittävä hevonen. Tai kumpaakin. Tyydyin lopulta hieman välimaastoon - pidin hevosen pirteänä mutten provosoitunut sen kipityksistä.
tämä on ok

tämä ei
eikä tämä
Hyppääminen sensijaan taas heti lähti sujumaan hyvin. Kuvista se ei ikinä näytä niin hyvälle kun miltä se tuntuu mutta fiilis oli ihan bueno. Ensin vähän jumppasarjaa, sen jälkeen muutamaa suoraa linjaa ja isompia esteitä.



jumppasarjan viimeinen, 140cm.
Jumppasarjalla hevonen selvästi vähän väsähti ja kolisutti jos tuli lähelle. Kuitenkin isot esteet se hyppäsi todella hyvin ja ilmavasti. Linjalla se pitkästä aikaa haki itse eteenpäin ja oli innokkaana menossa. Vielä vähän laihdutusta hepalle ja lihasta peppuun niin eiköhän sieltä irtoa taas hyvää hyppyä lisääkin!


kipristelyä


Kokonaisuutena tosi hyvä fiilis lähteä kilpailemaan perjantaina laaksolle! Siellä on vuorossa 110cm ja 120cm ihan vain sen vuoksi että olen pelkuri enkä uskalla mennä 130cm luokkaan ...

- Laura

2 kommenttia:

  1. Hyviä kuvia ! :DD Ja sun on pakko mennä sitten seuraavissa kisoissa sen 130cm luokan! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Videolta napattuja, mutta yllättävän onnistuneita :)

      Ja huiii okei :( mutku oon nii arkajalka!

      - Laura

      Poista