maanantai 15. heinäkuuta 2013

Husö 13.7 / Laura

Välillä on kiva tuulettaa kun seuraavassa hetkessä palaa takaisin maan pinnalle....


Husön kilpailut 13.7

Ensimmäinen luokka oli 110/120cm jokeri arvostelulla. Hevonen ... ei hyvä, ei huono, mutta ratsastettavissa. Isoin este (jokeri) aina hyvin yli ja siinä oli sentään vähän yritystä. Kolmas sija sieltä napsahti pudotuksesta huolimatta - muuten voitto olisi ollut meidän! Rasse ei käyttäytynyt lainkaan hyvin palkintojenjaossa vaan tanssi ja pörhälsi ympäriinsä. Olin kuolla häpeästä ja naureskelinkin tutuille tuomareille "helposta junnuhevosesta" kun otus ei antanut edes kätellä!

kiva varmistella jokeriesteellä jolla korkeutta 130cm :)
Toinen luokka olikin kansallinen 120cm jossa teimme koko kilpailuhistoriamme mahalaskun. 12 virhettä, ihan vain pudotusten vuoksi. Hevonen oli löysä, tahmea ja kaikkea kyttäävä loppakoipi. Ratsastaja puolestaan oli aivan jäljessä tilanteesta, löysä ja täydellisen pihalla. En osannut yhtään ratsastaa Rassea kun se ei ole oma normaali itsensä. 



Syitä olisi voinut etsiä vaikka kissojen ja koirien kanssa, mutta itse päätin syyttää (siis tietenkin ratamestarin, pohjan, puomien värien, tähtien asennon ja hevosen lisäksi) kuumaa ilmaa joka sai hevoset täysin veteliksi. Lisäksi Husön kenttä on vaikea katsomon ansiosta, ja vain voitonhalu sai ensimmäisessä luokassa minut survomaan hevosen esteistä yli.

Jatkosuunnitelmia mietin myös äsken lisää. Lähden torstaina Silja Europalla käymään virossa, ja muuten olen töissä heinäkuun loppuun asti ja kotosuomessa hengailen. Tämän jälkeen pohdin hieman mahdollisuutta lähteä ulkomaille ystävän kanssa jos vain jatkotöitä siunaantuu. Työt kuitenkin asettavat ratsastuksen hieman vaikeaan asemaan - jos olen vuorotöissä vaikka 10-19, en kerkeä ratsastaa hevosta ollenkaan. Lisäksi vuorotyö vie monet hyvät kilpailuviikonloput ... turhauttavaa treenata "ei mihinkään"!

Orvokkikin edistyy hienosti opinnoissaan.



Haluaisitteko että kävisin kuvailemassa sitä pellolla ja samalla selittelisin kaikkea muuta? 
Vai haluatteko lifestyle postauksia? 

- Laura

5 kommenttia:

  1. Miks kaikki aina kopio kuvia luvatta.....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saanko tämän kerran anteeksi :(

      - Laura

      Poista
    2. Ainiin ja ainut selitykseni on se, ettei mulla ole mitään muuta kuvaa tosta kun kamerakin hajosi! En yleensä vajoa näin alas :(

      - Laura

      Poista
  2. Kerro tosta Orvokista! :) Toki lifestylekin olis kiva! Mikä vaan käy :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu tulee! Orvokki tosiaan kaipaisi lisäesittelyjä ...

      - Laura

      Poista