perjantai 2. marraskuuta 2012

pikapostailua uiui

Inhoan postata kiireesti, tai yleisesti harrastaa pikapostauksia. Kuitenkin joudun taas itse sitä tekemään, sillä tässä on noin puolisen tuntia ennen kuin pitäisi olla matkalla Riihimäen ABC'lle, josta minun tämän viikon hoitoni (eehehee naurattaa jokainen kerta.... ei vaan, ihan siis kaverille menen hoitamaan) nappaa minut mukaansa, ja lähdemme köröttelemään kohti Ypäjää! Sekä tänään perjantaina että sunnuntaina minun tehtäväni on sitä valkoista söpöläistä hinata ympäriinsä, mutta lauantaina itse pääsen myös hieman töihin kun menen ne 100cm ja 110cm luokat.

Eilen olimme hiomassa Tepolla vielä hieman taitojamme. Tunti meni .... niin no.... alku oli täyskatastrofi ja lopussa tuli meille ensimmäinen kielto. Auts. Odottelu saa nimittäin minut jotenkin hermostumaan ja unohdan kokonaan miten ratsastetaan! Lisäksi oma perfektionistisyyteni ei oikein anna periksi virheille, ja pienikin virhe hevoselta tai minulta saa minut yliratsastamaan. Jos kuitenkin positiivisuutta haetaan, niin kun teimme radan 80/90 tasolla, oli se oikeasti lähellä täydellisyyttä. Pitäisi vain uskaltaa ratsastaa samalla tavalla isommillakin esteillä.

En malta odottaa Ypäjälle pääsyä! Muutamaa ystävää siellä nimittäin näkee pitkästä aikaa, muun muassa yhtä hötölän ylistämää herraa, joka sattuu olemaan varmaan paras ystäväpoikani ;)

Tsemppii kuitenkin kaikille viikonloppuun - pitäkää hauskaa! Multa jää Ypäjän takia (valitettavasti) frendien halloween pippalointi välistä, mutta nyt pitää urheiluakin harrastaa välillä ;)



- Laura

2 kommenttia:

  1. Sara: Mun blogissa sulle Post it tunnustus!: http://somlikelife.blogspot.fi/2012/11/post-it.html

    VastaaPoista