tiistai 27. marraskuuta 2012

Rassella hyppyjä // Laura

Hyppäsin pitkän tauon jälkeen ensimmäistä kertaa eilen. Tarkoituksena oli testata ensinäkin uutta kuolainta esteillä, mutta saada pitkästä aikaa vain helppoa tekemistä ja tuntumaa taas hyppyihin. Esteinä toimi kaksi normaalia pystyä keskellä pitkää sivua, ja aloitimme ottamalla noin 20cm ristikoilla niille hyppyjä kummassakin kierroksessa.






olempas ollut taas vähän yli-innokkaana menossa ....

Nostimme esteitä sitten muutamaan otteeseen, ja hyppäsin viimeiseksi noin 120cm esteillä vielä muutaman kierroksen. Hevonen tuntui todella hyvältä ja lennokkaalta. Myös uusi kuolain toimi hyvin, joskin täytyy jatkossa muistaa ratsastaa edelleen enemmän pohkeella kun tekee pidätteen ettei takajalat jää matkasta pois. Oma hyppyvire tuntui myös löytyvän ihan helposti, jotenka meno jatkuu samanlaisena kuin tähänkin asti.

Nyt taas on myös yksi koeviikko on ohitse - enää yksi edessä! Ylioppilaslakki täältä mä tulen!

- Laura

6 kommenttia:

  1. pari vinkkiä:
    enemmän painoa jaloille
    pystympänä hypyissä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos vinkeistäsi, yritetään muistaa ensi kerralla ;) Hevosen hyppy on vain niin vahva että yli-innokkaana makaan aina kaulalla etten vaan jäisi jälkeen. Se pahenee etenkin hyppytaukojen jälkeen auts.

      - Laura

      Poista
  2. sanoisin et lauralla on aika osaavat valmentajat kumminkin kertomaan sen virheistä ja antamaan vinkkejä, ei se siihen varmaan anonyymejä tarvi ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin no, vinkit on aina tervetulleita ja sitten asian yhteydessä katsotaan mitä niistä hyödynnetään :D
      kiitti kuitenkin puspus ♥

      - Laura

      Poista
  3. teille ois Post it- tunnustus meidän blogissa! :)

    VastaaPoista