sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Spotted + kuvamaratooni // Laura




Aloittelin jo postailua alkuviikosta, mutta on jotenkin ollut kauhean vaikeaa aina jatkaa. En tunne bloggaamista tällä hetkellä kovin helpoksi, ihan vain sen vuoksi ettei materiaalia ole tarpeeksi. Talvella minun kaltaiseni vilukissan treenini on sitä, että tehdään niin kauan kunnes sormet ovat jäätyneet kokonaan toppahanskoissa - tähän asti ennätys on tainnut olla puoli tuntia kunnes alkoi vihlomaan niin paljon että oli pakko lopettaa. Tosin onnekseni pakkaspäiviä ei ole ollut vielä kovin montaa, eli kohtalaista treeniä on pystynyt yhä tekemään.

Mutta kuvista sen verran, että hötölä oli päättänyt sitten kyyläillä meidän pikku seuruettamme Ypäjällä - voin sanoa että myös ei-hevosihmiskaverini saivat makeat naurut ja sanoivat oikeasti miettivänsä hevosihmisten mielenterveyttä.... niin no, välillä mietin itse sitä samaa ;) Lisäksi siinä on jo vanha ehon ilmottautumiskuva - Sara taisi osata hyvin asiansa eikös vain? Viimeisenä aivan hirmuisen ylpeänä esittelen meidän tämän vuoden aikaansaannoksemme Rassen kanssa! Tästä ensi vuonna junnucuppia kohti!

Yritän päästä nyt joku päivä hankkimaan jotain katselun arvoista materiaalia! Siihen asti pusuja kaikille ja joulu vain lähestyy huihuihui

- Laura

3 kommenttia:

  1. ketuttaako kun kapina paljastu? XDXDXDXD ajadfhaihfaiashahhahahahahahahahh

    VastaaPoista
  2. Ai ht.netissä olit taas!(; tällä kertas vain ottamassa kuvankaappauksia, ihme.

    VastaaPoista
  3. Hahaha no pakkohan se oli kun okosta siellä puhuttiin ;) en ole kapina(??) mutta siinähän puhutte mitä mieleen taas juolahtaa.


    Pusuja kaikille, mä meen nukkumaa.

    - Laura

    VastaaPoista