tiistai 6. marraskuuta 2012

Tuuppailuu ja pomppimista

En ole nyt  vähään aikaan postaillut, niin kerron nyt vähän mitä ollaan tehty, valmennuksista jne. Kisojen jälkeisenä päivänä, menin ilman satulaa todella vähän ravia ja paljon sitten semmoista käppäilyä. Verutella oli hieronta joten päivä venähti vähäsen. Hieronnassa ei mitään suurta ilmennyt, semmosia perusjuttuja, ei mitään isoja lihasjäykkyyksiä onneksi. Tämä hieroja tulee käymään nyt kuukauden välein.

Seuraavana päivänä, koska edellisenä päivänä oli hieronta, taluttelin ponia ainoastaan. Onneksi Tiiu oli tallilla, niin minulla oli juttuseuraa ;) Tämä päivä k uluikin vain hoidellessa Verpulaa ja jutellessa ja koulussa... Tiistaina sitten aloin ratsastamaan normaalisti, poni oli aika huono, johtuen varmaan kahdesta peräkkäisestä käppäilypäivistä.

Keskiviikkona vapari, jouduin tuhlaamaan päivän läksyjä tekemässä... huoh. :D Torstaina, perus tasaista, ai, että oli jäykkä! Sain kyllä vähän rennommaksi sen lopuksi. 

Perjantaina oli estetunti. Aloitimme puomiharjoituksilla, ja ne oli kyllä aika hankalia. :D Sitten jatkoimme kavaletti harjoituksilla, ja linjoilla pieninä esteinä. Lopuksi menimme rataa hieman isompana n. 110-125 cm esteet oli. Akku loppui heti pienillä esteillä harmiksemme :( Rataa mentiin pari kertaa kunnes saatiin rata tuntumaan hyvältä, helpolta ja tasaiselta. Radassa oli kaksi tai kolme 115 cm estettä ja yksi 125 cm okseri. Ei tuottanut mitään ongelmaa tämä isompi okseri, itseasiassa ne pari pienempää tuntui jotenkin olevan se radan kompastuskivi. Sen jälkeisinä päivinä tasaista ja rennompaa.

Nyt tiistaina oli Jonna Aaltosen (muistaakseni ton niminen) koulutunti.Teimme paljon jumppailua jota Verute vähän tarvitsikin.Aloitimme väistöillä ja asetuksilla käynnissä ja ravissa ja jatkoimme laukassa sitä samaa asettelua.Nyt jatkossa yritän muistaa pitää ne kädet ylhäällä! Sori ei taaskaan kuvia ja videon lataaminen on nyt niin hidasta.

Vanha kuva
-Sara


2 kommenttia: