perjantai 23. marraskuuta 2012

Toimintatorstai! // Laura

Pää on yhä ihan pyörällä eilisestä, sen verran kerkesi tapahtua!

Eläinlääkäri saapui noin puolelta päivin, mitä ennen olimme käyneet kaverin kanssa kävelemässä hevoset. Rasse oli tapansa mukaan taas hieman lentävällä tuulella, ja kertaalleen se pieraisi ja säikähti sitä ... jesh. Tämän jälkeen lekuri saapuikin ja tuikkasi sille rauhoituksen ja avasi sen suun raspauksen ajaksi. Ja mitä sieltä löytyikään! Kommenttina olikin, että "jos ei ole ollut vaikea ratsastaa, niin se on suuri ihme". Upea tunne kun nyt voi miettiä muutamia ongelmia mitä on ollut, ja todeta ettei ehkä kuitenkaan ole kuskissa vika! Hyvä hyvä heppa ♥ Myös muut hevoset rokotettiin, ja Dipton raspattiin. Dipton on ehkä maailman söpöin heppa - senhän voi myös esimerkiksi raspata ilman rauhoitusta!

Kolmen jälkeen suuntasinkin taas autokoululle, jossa tapasinkin viime viikonlopun uuden tuttavuuden! Tuli vähän enemmän kuin vähän puskista tuo tapaaminen, mutta ihan lämmöllä henkilö minua muisteli :)

Tuon jälkeen suuntasimmekin kauhealla kiireellä Tuusulaan Tepon tunnille, jossa ratsunani ei toiminutkaan tällä kertaa yksikään oma kopukkani, eikä myöskään esimerkiksi Tellu tai Pirpu. Ratsunani oli kaverini "vanha" tamma, jolla ystäväni ei voi hypätä polvensa vuoksi. Hevonen oli todella mielenkiintoinen, eikä ainakaan erityisen helppo. Sillä oli omaan makuuni hieman ehkä liian vahva kuolain, joka tuli esille videollakin näkyvän ylireagoimisen vuoksi. Jotkut tykkäävät mennä toisella kuolaimella, toiset jollain muulla. Itse viihdyn eteenpäinpyrkivien hevosten selässä, joilla on niin pehmeä kuolain että sitä kuolainta "vasten" voi ratsastaa, joten sovimme että jos menen uudelleen hevosella hyppäämään, sille laitetaan nivel tai joku muu pehmeämpi kuolain. Kuitenkin koko tunti meni siinä että olin hymy korvissa ja päässäni kaikui vain "TÄÄ ON KU KAISU", joten jokainen varmasti ymmärtää miksi koko tunti tuntui menevän hyvin.


Otin yhdeltä radalta muutaman esteen näyttääkseni menoamme. Kertahan oli todella siis ensimmäinen kerta ikinä hevosen selässä. Rata oli ehkä noin 90cm tai vähän alle. Kommenttia saa taas vapaasti ratsastuksestani antaa ;)

- Laura

2 kommenttia:

  1. MINÄ JA WALPERO NÄYTTÄYDYTTIIN VIDEOLLA !! hiihihihiihihih ;D okei oli mul asiaaki, kai... en vaa enää muista sitä palaan kun muistan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jep, siellähän te viuhutitte menemään ;) Haha ja joo palaile ihmees ;) ♥

      - Laura

      Poista