tiistai 20. marraskuuta 2012

Aloittamisen vaikeus // Laura

Kylmä talvi tekee edelleen tulojaan. Emme ole päässeet edes joulukuuhun ja silti kärsin jo tästä "pakkasesta" mitä ei ole edes ollut. Inhoan edelleen pimeyttä ja kylmyyttä yli kaiken, ja olen yrittänyt sen epätoivoisesti torjua kuluttamalla aikaani tehokkaasti ympäri kaupunkia ja välttelemällä paikalleen jäämistä. Perjantaina ajelimme ympäri kaupunkia sitten kavereiden kanssa ja päädyimme saamaan yhdiltä tutuilta pippalointikutsun, ja lauantaina sitten bailasimmekin ihan mukavalla teholla :) Oli hauskin viikonloppu kyllä pitkästä aikaa, eikä sen "extemporemaisuus" ainakaan ollut huonosta!

Viikossa on ehtinyt tapahtua vaikka mitä, mutta oikeastaan yhtäkään suurta heppauutista ei ole kerrottavaksi. Joskin ratsastin Rowilin eilen ja kokemus oli kaikella tavalla kamala - ajattelin saavani terapiaratsastusta, sainkin alleni tikittävän aikapommin. Ei ihme että muilla on ollut pieniä vaikeuksia sen kanssa, kun itsekään en ole sille pärjätä.

Rasse on ollut ... no, mukava on hieman väärä sana, sillä se on osittain ollut aivan superhyvä, mutta osittain aivan kamala. Onneksi torstaina on raspaus, niin voin elätellä toivoa että sen oikean ohjan ongelmat ovat siellä eikä satulan päällä. Jos suusta ei löydy mitään, on aika miettiä koko pakettia uudelleen, sillä vaikka hevonen paranee silmissä, on se edelleen aivan liian hidas omaan makuuni. Myös ehkä kuolain menee hetkellisesti vaihtoon, mutta sen näkee nyt tulevina päivinä.


Lomafiilis on kuitenkin tarttunut muhun lähtemättömästi. Olin kesällä Italiassa muutaman päivän ajan, mutta ainakaan se ei vähentänyt sitä tunnetta, että haluan ehdottomasti muuttaa ulkomaille jossain vaiheessa. Suomessa ei ole valtiona mitään vikaa, mutta minusta Suomen pitäisi neuvotella paikan vaihdoksesta esimerkiksi Kreikan kanssa! Olenkin löytänyt itseni nyt muutamana päivänä googlailemassa äkkilähtöjä ja muutenkin lomakuvia hiekkarannoista ja bikineistä. Kesä pliiiis tule jo!


- Laura


kuva weheartit.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti