tiistai 13. marraskuuta 2012

Viikkokatsaus // Laura

Maanantaina

Koulussa vierailin kahdeksasta neljään, joskin siinä välissä kävin ensimmäisellä ajotunnilla. Oli muuten hitsin jännää kun pääsin jo liikenteeseen käväsemään (enkä ajanut kenenkään päältä JEE)! Koulusta suoraan suuntasin teoriatunnille (6/10 käytynä!) ja sieltä hedarin kanssa kotiin. Tsekkasin facebookin ja kännykkäni, ja huomasin joutuneeni naurettavan hötölän juorun kohteeksi. Keskustelin asiasta ehkä kymmenen minuuttia kavereiden kanssa ja painuin nukkumaan noin puoli seitsemältä illalla. Isä oli ihana ja juoksutti hevosen.

Tiistaina

Heräsin kahdeksaksi kouluun todetakseni, ettei minulla ole kahta ensimmäistä aamutuntia, eli odottelin kolme ja puoli tuntia koululla toimettomana. Lopulta matikantunnin ja äikäntunnin jälkeen hitustelin kotia kohti, ja nyt päädyin kirjoittelemaan viikkopostausta! Illalla suuntaan Tepon treeniin innokkaalla mielellä oppia hakemaan.

Keskiviikkona

Koulussa taas neljästä kahdeksaan ja välissä ajotunti ja koulun jälkeen teoriatunti ... tehoviikko autokoulun suhteen! Koulun jälkeen vuorossa ratsastusta - kevyttä kävelyä ilmeisimmin.

Torstaina

On vuorossa taas koulua kymmenestä (♥) neljään ja sieltä taas teoriatunnille. Viikon jälkeen enää kaksi tuntia jäljellä ja sitten luvassa vain ajelua. Synttäreitä vietän 8.1 eli olen aika hyvissä ajoin homman suhteen, mutta toiveena olisi se kortti pikaisesti saada jotta voisin alkaa harjoittelemaan pikku e korttia varten :) Ratsastuksessa on luvassa riippuen kelistä joko kevyttä hölköttelyä tai hieman puomivääntöä.


Perjantaina

Koeviikko alkaa! Koulupäivän pituudesta ei vielä tietoa, mutta toisaalta luvassa vain yhden tekstitaidon vastauksen kirjoitusta. Pääsen kuitenkin niin aikaisin että kerkeän hyvin ratsastamaan hevosen ja voisin suuntailla derbylle kävelemään ja ravailemaan vaihtelun vuoksi! Illalla voisin nähdä kavereita, mutta aikaisin on tarkoitus tulla kotiin ja mennä nukkumaan ;)


Tämmöinen viikko luvassa! Tsemppiä kaikille joilla alkaa koeviikko lähestyä ja myrskyisiä katseita ilkiöille ;)

Piristykseksi vielä ihan ihan ensimmäiseltä ratsastuskerralta kuva :DDD ahahahha ollaan me ehkä ihan vähän kehitytty ;)

- Laura

6 kommenttia:

  1. lyhyt ja ytimekäs.. :D mut ihana kuva, oot niin söpö :DD mut jee, ajeleppas se ajokortti nopeesti taskuun niin päästään ajelee! ;) terkkuja hepoille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha jep sori! :D mun piti videopostailla mutta isä oli piilottanut videokameran :s

      ja mä yritän, kyllä musta iha hyvä kuski tulee!!

      - Laura

      Poista
  2. hihii mul alkaa koeviikko vast ens viikol mut mul on vaa 3 koett ;) ja joo nopsasti kortti sulle taskuun ni voit ajaa ain meill xd mä oon laiska ajaja nääs

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on neljä, mut niistä kaks ainakin prelejä :s auts auts auts!

      Ja mä tulen kylää ♥

      - Laura

      Poista
  3. hehee mul ei oo ees koeviikkoi ( joka on pepust ) :((

    VastaaPoista