maanantai 9. heinäkuuta 2012

Ypäjän kisaviikko taustahenkilön silmin

Koska Sara postasi jo pääpiirteittäin mitä Ypäjällä tapahtui, en kertaa niitä asioita. Sen sijaan laitan hieman kuvamateriaalia tapahtumista, sekä kerron esimerkiksi mitä "työhöni" kuului matkalla :)




Kun olimme saaneet tavarat oikeille paikoilleen, Sara lähti ratsastamaan. Tarkoitus oli ratsastaa poni mahdollisimman pyöreäksi ja rennoksi, sekä saada se hyppäämään muutama kiva hyppy.



Ratsastuksen jälkeen letitimme Veruten heti, sillä vaikka poni on maailman kiltein otus, se välillä väsyy seisomaan paikallaan, ja jos se olisi hermostunut esimerkiksi lauantai aamuna, olisimme olleet pulassa. Noora (virallinen kisaorja!) piti ponia paikallaan kun jaoittelin ja letitin harjan. Lisäksi harjasimme koko ponin huolella läpi ja laitoimme hokit käytävällä. Tuli muuten aivan törkeä hiki!



Lauantai aamuna sitten heräsinkin virkeänä (..... uskoo ken tahtoo!) ja käytiin Saran ja Nooran kanssa ruokkimassa Pirpu, sekä tekemässä sykeröt loppuun. Kävimme syömässä aamiaisen, ja sitten kamat päälle ja menoksi!

Radat kävelin Saran kanssa, sekä auttelin verryttelyssä. Tästä on myös mm. videomateriaalia, mutta toivon syvästi ettei sitä ikinä julkaista.... siellä on nimittäin upeat äänitehosteet by Laura!

pohdimme juuri miten banketille kannattaisi mennä ;) ravissa vai laukassa - ja millä todennäköisyydellä poni laukalla innostuisi pomppaamaan väärästä välistä ulos! :D
Ratojen jälkeen veimme ponin takaisin boksiin ja pesimme, harjasimme sekä hieroimme sen.

Sunnuntaina toimemme olivat oikeastaan samoja, joskin ratojen jälkeen hokit irti, lastaus koppiin ja kotiin.

Vaikka ruusuketta ei mukaan tullutkaan, ei voisi olla iloisempi viikonlopusta! Yhtä ainutta kieltoa poni ei ole tehnyt vielä tähänkään päivään mennessä, vaikka edessä on ollut pitkiä ja lyhyitä vesimattoja, kuivahautoja, banketteja, muureja sekä mitä ihmeellisempiä lankkuja. Superponi! Tästä on hyvä jatkaa Kemiöön ja sen jälkeen kenties vielä HuRan kisoihin (110?), jonka jälkeen ponilla on luultavimmin kilpailuvapaata taas.

- Laura



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti