sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Messilä ja muuta mukavaa

Suuret pahoittelut hitusesta postaustauosta. Kuitenkin kaikenlaista pientä on sattunut, eikä oikeastaan mitään suurempia hehkutuksen aiheita ole, jotenka postauksia siksi ei ole kuulunut. Myöskään RiRan kisoista en ole saanut kuvia, sillä jostain syystä koneeni tallentaa kuvat verkkoversioita, joita ei voi bloggeriin laittaa. Toki joku voi minua siinä avustaa, näin onneton meinaan olen....

RiRan toinen päivä meni siis hyvin, ja Tellu hyppäsi hienon nollan 80cm luokasta. Koska arvostelu oli A.1.0, saimme ruusukkeen ja pyyhesetin palkinnoksi.

Olimme lisäksi Messilässä pe-la Saran kanssa. Sara meni siellä 100/110 tasoa, joskin jokaisesta luokasta tuli muutama keppiä mukaan, eikä siis sijoitusta hyvästä yrityksestä huolimatta tullut. Keli oli kuuma, ja saimme kyllä osan taidoistamme laittaa koetukselle keksiäksemme ponille tarpeeksi energiaa ja viilennystä. Parhain tulos oli ehdottomasti aikaluokka metrin tulos, jossa Saralla oli luokan toiseksi nopein aika ja 4vp.

Katso TÄSTÄ  kuinka hienolta parivaljakko näytti!

Messilässä näin myös muutamaa hyvää ystävääni, ja kuulin että toimihenkilönä ollut nainen portilla jopa tunnisti minut vanhasta muistista! Olenhan hypännyt siellä muutaman kerran Kaisulla ja Rowililla ennen. Messilässä kaikki toimi ja meininki oli hyvä, ja onkin suuri harmi ettei siellä enää ole ikinä kilpailuja tämän jälkeen!

Postailen huomenna taas, heihei siis siihen asti :)

- Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti