lauantai 21. heinäkuuta 2012

RiRa seurakilpailut 21.7!

antakaa armoa - otettu vanhalla kännykkäkameralla! Hyvä Dipton ♥
Kilpailuissa siis luokkina oli 70cm (Dipton ja Tellu) sekä 90cm (Kaisu). Tarkoituksena oli myös startata alunperin Rowililla metri, mutta koska se todettiin kantavaksi, totesimme stressittömän olotilan olevan nyt parempi vaihtoehto.

Tellulla rata oli todella hyvä verrattuna esimerkiksi Dumin rataan - hevonen eteni, jopa liikaakin. Itse kämmäsin ihan totaallisesti sarjan (laitoin hevosta liikaa eteenpäin) ja sain kaksi puomia mukaan eli 8vp. Rata oli kuitenkin hyvä ja tasainen ja hevonen innokas, joten huomiseen aluestarttiin (80cm A.1.0) on hyvä lähteä tästä.

Dipton sen sijaan oli aivan loistava! Dipton on siis minun ensimmäinen hevoseni, ja ikää hänellä on 23v! Treenimuotomme on laidun - hevonen syö ja kerran viikossa joku kavereistani kiipeää sinne selkään. Olen puolen vuoden aikana mennyt hevosella kaksi kertaa... Mutta eikös se niin mene, että lahjattomat treenaa? Kiisimme nimittäin herran kanssa toisiksi koko luokassa! Kaunis rata se ei ollut - olympiakuolaimista ja epätoivoisista yrityksistäni huolimatta se taisi kuskata minua, mutta toisaalta niin ne välillä muutkin.

Viimeisenä starttasin Kaisulla 90cm. Taitaa tämä "lahjattomat treenaa" päteä tähänkin, sillä tamma kiisi hienosti itsensä voittoon! Nauratti oikein kuinka tämä loppakoipi sankarini pomppi ja hyppi verryttelyssä niin että jouduin pyytelemään joiltain jo anteeksi.... Intoa ei ainakaan puuttunut! Hirviövekara nimittäin lähestyi aina ihan kylki edellä esteitä - voisin joskus laittaa kuvan joltain esteeltä! Häntä ei voi myöskään komentaa tai muuten neiti laittaa aivan ranttaliksi.

Oli kyllä aivan superhauskaa, ja pitäisi uudelleenkin lähteä kilpailemaan!

Lisäilen kuvia ja kerron huomisesta myöhemmin! Lisäksi lupaan nyt tehdä joku päivä sen varustepostauksen, kun vaan taas löytäisin jostain järkkärini .... :D




2 kommenttia:

  1. Voi ihana Dipton<3 Muistan ku pienenä menin Tahkolla Diptonilla ja se oliki mun yks lempihepoista siellä :)) Sit olin tosi surullinen ku sulle ostetiin se :DD Mut kiva kuulla et ootte antanu sille tommosen loppuelämän kodin ja heppa on vielä hyvässä kunnossa! :)

    ps. muistan ku olit joskus tahkolla Diptonin ja jonku sun hepan kanssa hyppäämässä maneesissa ja kattelin et hitto ku on hyvä ratsastaja ja upee heppa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanasta kommentista!

      Dipton on nyt meillä ollut vissiin 8 vuotta, ja on ollut aivan loistava pakkaus. Se on opettanut aivan superpaljon ja sen edelleen into esteille on ihailtavaa :) ♥

      Ja olet varmasti tuon Ganz Bunten bongannut silloin meidän ensimmäisenä talvena kun oltiin Tahkolla!

      - Laura

      Poista