tiistai 17. heinäkuuta 2012

Jumping Kemiö :)

Oltiin siis Kemiössä kisailemassa. Tulimme lauantaina Kemiöön. Tarkoituksenamme oli mennä kaksi 110 rataa ja yksi 100 cm rata.

Lauantaina menimme vain yhden luokan, se oli 110 cm b-areenalla. Koska b-areenaain oli liukas, ja jostain kohtaa epätasainen, niin piti mennä tosi varovasti. No selvittiin hengissä, ja ei kaaduttu, mutta tuli kaksi estettä alas, ekalta esteeltä yksi, koska poni ei ollut oikein hereillä niin ensimmäinen pysty tuli alas. toinen pudotus oli minun mokani, koska toin ponin aika lähelle niin este putosi. 

Sitten sunnuntaina menimme 110 cm & 100 cm. Aamulla oli 110 cm. Ja oltiin a-areenalla ja silloin satoi. Pelkäsin aika paljon että kaadumme, joten tuli kauheat paineet siitä minulle. Jännitin turhaan, rata oli oikein hyvä, vaikka tulikin neljä virhepistettä. Tuli yksi alas, koska otin yhdelle okserille yhden askeleen liikaa, niin poni joutui aika huonnosta paikaa hyppäämään, mutta koska Verpu rakastaa hyppäämistä, niin se ei vain osaa kieltää. :D 
A-areenalla 110 cm

Tuossa ainakin joku kuva:   http://www.jxfoto.fi/pic.php?id=330730


Seuraavat kisat olisivat messilässä, Poni- ja junnuderby, sitten Jotkut aluekilpailut laaksolla 115cm ja sitten mennää varmaan jotkut harjotuskilpailut 120 cm.
-Sara






2 kommenttia:

  1. Hei voitteko tehdä sellasen postauksen, jossa kerrotte miten ootte tavannu toisenne ja mikä teijän välinen yhteys on?:))

    VastaaPoista