tiistai 10. heinäkuuta 2012

vähän pomppuja!

Hyppäsin sitten tänään Rowililla. Olipas ihana päästä taas sen hönön kanssa pomppimaan! Se on niin upea pakkaus kyllä kotona - hyppää mitä vaan ja mistä vaan, ja kapasiteettia vaikka 140cm radoille ... ♥

En hypännyt kovin paljoa, sillä tämä on ensimmäinen kerta sen sairasloman jälkeen, kun menen jotain muuta kun kavaletteja. Lopuksi yhden pystyn nostin (tai siis nostatin isällä...) 130cm korkeuteen ja tulin sen muutaman kerran. Helppoa kun mikä!

ai mitenniin lähellä..... :D
Koska oli kauhea into hypätä niin sainkin aivan loistoidean! Kävin nimittäin Kaisun hakemaan laitumelta ja otettiin neidin kanssa muutama hyppy myös.... voin sanoa että kuskia hirvitti ja paljon! Tammalla oli nimittäin niin hauskaa, että kyllä perä lensi ja välillä pääkin. Lisäksi se välillä säntäsi aivan totaallisesti käsistä. Silti hevonen on aivan upea tapaus hypätä, ei siellä tarvitse vieläkään kauheasti muuta tehdä pikkuesteillä kun ohjata oikeaan suuntaan (tai viittoa että "Kaisu, tuo muuri tuolta!") niin tamma menee.

Suosittelen kiinnittämään kuskin ilmeeseen huomiota! :D Huomaatte todella että kirjaimellisesti _nauran_ kun sillä hyppään :)




otettiin loppuun yksittäinen "isompi" este, 90cm 

Jos kaikki kuitenkin menee malliikkaasti, on ensi viikolla vaikka mitä ylläreitä luvassa! Niistä sitten enemmän silloin ;)

- Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti