maanantai 30. heinäkuuta 2012

Tellun liikuttelua

Kävin ratsastamassa tänään Tellun, sillä Tellun omistajalla oli kiireitä. Menin sillä pitkästä aikaa tasaisella, ja kokeilin samalla sille uusia kuolaimia esteitä varten (kuparirollerit on luultavimmin oikea nimitys noille uusille kuolaimille).
katsokaa hänen ötökkähupun alla muotoutuneita otsahiuksiaan!

Tellu ei esteillä kuskaa, eikä siis kolmipala ole ollut lainkaan huono kuolain, mutta välillä pidätettä täytyy ottaa hieman isommin, joten päätimme testata jos tuo kuolain vain sopisi paremmin hevoselle. Kuolain sinänsä oli hyvä esteitä ajatellen, mutta tasaiselle se oli hitusen liian vahva - tai ainakaan itse en osannut ratsastaa hevosta täydelliseen balanssiin sillä. Tietenkin vika oli satulan päällä, eikä siis herkässä ja hienossa hevosessa.

kumpi meistä on paremmassa muodossa? 


väsyneet ja onnelliset, keli oli +28!

Muutaman kuvankin isä nappasi aikansa kuluksi, joten pääsette ihailemaan upeaa rantahyljettä ratsailla. Kyllä huomasi etten ole niin hyvässä tikissä kun joskus MJ aikoinani!

Sitten kun siitä yhdestä "yllätyksestä" puhuin viime viikolla, niin sen ajankohta nyt vähän siirtyy eteenpäin. Kuitenkin minulle pitäisi tulla kokeiluun yksi 6v tamma ylläpitoa varten, mutta siis se, jääkö se meille on vielä epävarmaa. Kerron siitä enemmän sitten jos asia toteutuu :)

- Laura


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti