maanantai 18. marraskuuta 2013

Muutoksia tapahtuu myös tosielämässä / Laura

Yksi anonyymi olikin kerennyt pongailemaan Bagiran myynti-ilmoituksen ratsut.fi'stä.

 Jos siis kaipaat todella kivaa heppaa 110cm tasolle ja sinulla on paikka antaa hevosella jolla on suuri sydän ja kova hörinä, katsastathan TÄMÄN tapauksen?
 Hinta on neuvoteltavissa ja tavaraa tulee niin paljon mukana ettei tarvitse edes glittergeeliä ostaa itse ;)

Blogin jatko on vähän mietinnässä. Se tulee jatkumaan, mutten osaa vielä lainkaan sanoa miten. Minulle nimittäin tänään avautui opiskelupaikka stadin ammattioppilaitokseen, ja minusta tulee lähihoitaja (ja sieltä haluan erikoistua hammaspuolelle eli olisin sen jälkeen "hammashoitaja"). Lisäksi teen osaksi vuoroja työpaikoissani - minulle on jo tarjottu pitkälli ensi vuoteen koulun ohelle töitä - itseasiassa kahdesta eri paikasta.

Sara on lopettanut blogin pitämisen kokonaan, mikä ei varmaan näin pitkän hiljaisuuden jälkeen ole yllätys kellekään. Katsotaan tietenkin tuleeko joskus kertomaan kuulumisia myöhemmin.

Ratsastusharrastus pysyy elämässäni - pakkohan sen on kun omassa tallissa kasvaa aivan älyttömällä hypyllä varustettu varsa. Kuitenkaan kilparatsastusta tuskin harrastan ensi vuonna kovin aktiivisesti, sillä vaikka kävisinkin kotoani koulussa on päiväni aivan täyteen buugatut.

Oma olo on vähän tyhjä ja hämmentynyt. Haluan ratsastaa, rakastan treenausta ja etenkin kilpailuissa käyntiä. Pidän Bagirasta, pidän siitä että näen kuinka opin ratsastamaan sitä. Tiesimme tämän riskin omistajan kanssa kun Bagiraa kävin kokeilemassa - että opiskelupaikan tullessa joudun hevosesta luopumaan, mutten vain osannut ajatella ... en osannut arvella että todella joudun luopumaan siitä jo näin pian.

Kuitenkin kaikki on niin levällään etten edes tiedä mistä pitäisi aloittaa. Tämän vuoden kylmyys ei silti ole niin hyytävää että saisi minut yhtä surulliseksi kuin viime vuoden kylmyys.

- Laura

2 kommenttia:

  1. Hahahah, onko meillä oikeasti niin paljon tavaraa?? Ja mun mielestä kun sitä oli aina tarpeeksi, pahankin päivän varalle ;) pusut tammalle!

    VastaaPoista
  2. Bagilla on enemmän tavaraa kun meidän muilla neljällä otuksella yhteensä! :D

    - Laura

    VastaaPoista