maanantai 4. marraskuuta 2013

bagi tuli taloon! / Laura

Vanhempani kävivät serkun lapsen ristiäisissä ja samalla kävivät hakemassa Bagiran meille. Pieni söpö tamma käyttäytyi heti todella mallikkaasti ja jäi mutustelemaan ruokaansa tyytyväisenä.

Aamulla oli jo hörissyt isälle kun isä vei ruokia, ja kun tulin viemään hevosia pihalle niin minua odotti korvat hörössä söpö ilmestys joka edelleen käyttäytyi todella hyvin!

Tänään ensimmäinen ratsastus sujui myös hyvin, joskin huomasin, että sekä minun että Bagin ongelma on oikeassa ohjassa, jotenka välillä katselimme enemmän toisiamme yläkautta silmiin kuin olisimme menneet niinkuin suunnilleen pitäisi. Hevonen on kuuma, mutta myös aika kova tyttö hermostumaan kuskin toilailuista. Siksipä aloitimme ihan sillä että käyntiin - seis - käyntiin - seis. Lopuksi pääsimme jo tulemaan laukkapuomeja muutaman kerran jossa huomasin kuinka tärkeää kuumallakin hevosella on olla painetta. Jos en hevosta yhtään paineistanut, tuntui se tippuvan kokonaan "alta pois" tai lösähtävän. Outo tunne kuuman hevosen kanssa!!

ponityttö ilmottautuu!

Ratsastusvideota tulee kunhan vain saan muokattua sen isän koneella, omani ei vieläkään suostu toimimaan. Lisäksi huomenna on Sarin tunti tiedossa, ehkä sitten opin vähän jopa ratsastamaan. Ja ai että on ihana tunne kun pitkästä aikaa pääsi taas hevosen selkään! Pirteä ja iloinen olo :)

- Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti