maanantai 25. marraskuuta 2013

kylmän talvipäivän ajatuksia / Laura

Viikkoa onkin taas kerennyt kulumaan ihan kivasti eteenpäin. Tämän tiistain Tepon tunti jää välistä sillä työvuoroja pukkaa siihenkin väliin - tosin ei hirveästi haittaa, sillä Bagi oli hieman epäpuhdas tänään. Menemme torstaina hyppäämään jos Bagi on ok silloin. Ei niin että olisi suoranaisesti ontunut, kunhan vain "arkoi", eli varmaan on liukastunut tai vastaavaa. Eilen kuitenkin liikkui ihan ok, kenties ihan vähän huonommin vasemmalle muttei kuitenkaan siis mitenkään huonosti.

Koitin uutta kuolainta eilisellä ratsastuskerralla - Diptonin kimblewickiä jossa on paksu kumiosa suussa. Koska kuolain on turhan kova ja vähän liian pitkä, enkä laittanut edes ketjua kiinni eli kuolain ei jää käyttöön kokoaikaiseksi. Vipukuolain on tarkoitettu ketjulliseksi, mutta kokeilu sujui ok myös tuolla viritelmällä. Bagi tykkäsi selvästi todella paljon enemmän kumiosasta suussa kuin metallikuolaimesta, joten kokeilen sille vielä ainakin meidän kuminiveltä sekä sen omaa kimblewickiä ennenkuin päätän "oikean" kuolaimen. On se vaikeaa kun kaikki hevoset eivät vain toimi yhdellä kuolaimella!

Orvokki myös vierotettiin tänään. Homma sujui oikein hyvin, ei varsa oikein mitään huutelua kummempaa tuuminut. Vähän se välillä tuppaa innostumaan liikaa ja komentaessa joskus keulii, mutta oikeasti hirmuisen kiva tapaus, on ja möllöttää onnellisena. Dipton on myös todella kiva seuralainen sille, se vain katsoo varsan menoa muttei lainkaan komenna turhaan tai ole ilkeä.

söpöliini.
Muutto Helsinkiin opiskelupaikasta huolimatta siirtyi nyt joksikin aikaa. Käyn sitten täältä keskeltä metsää koulussa ainakin puolisen vuotta, siihen se aika sitten kätevästi meneekin. Valittaminen ei sitä muuta, mutta toisaalta koen olevani niin kauheen business nainen ku mulla on kalenteri täynnä ;) 

Kysymys/toive/jotainpostaus on tulossa jossain vaiheessa, nyt yritän saada poikaystäväni läppärille wordia. Joo. 

Ainiin, mitä opin tänään?
Jos hevonen on kuuma, se tarvitsee yllättävästi enemmän kannusta jalkaan ja kevyempää kuolainta. Olisin olettanut että se on toisinpäin, muttei se ole. Heh.

- Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti