keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Vauvveli pellolla ja maneesissa / Laura

Vauvelista ei ole vielä kuvia sadetakki päällä - kyllä niitäkin tulee! Se kasvaa niin kauheasti että oli pakko ostaa sille hieman isohko sadeloimi, ja nyt se näyttää lähinnä teltalta pikkuisen päällä. Hyvin se antaa kuitenkin laittaa loimen päälleen. Ei voi olla kuin ylpeä pienestä pirulaisestani!

Eilen kävin kuvailemassa varsaa laitumella. Se oli suhteellisen haasteellista, sillä Orvokki on niin innostunut ihmisistä ettei malttaisi pysyä kaukana kamerasta. 


Jos sitten Orvokki päätti jättää minut rauhaan, oli sen pakko kiusata emäänsä tai juosta hirveää kyytiä ympäri laidunta.




Aina se kuitenkin tuli takaisin yhtä vikkelästi kuin lähtikin. Tuntuu hirmuisen hyvälle että Orvokki pitää minusta. Tottakai se on varmaan leimaantunut jokaiseen perheenjäseneen, mutta huh että se on söpö!



Tänään vuorossa olikin taas jotain uutta - ratsastin Rowilia yli vuoden tauon jälkeen maneesissa ja kuriton vintiö sai tulla mukaan.
Orvokki käyttäytyi sinänsä ihan hyvin, joskin sitä oli välillä muistutettava ettei äidin päälle saa hyppiä kun on kuski kyydissä. Ja mikä parasta, Rowil oli aivan superupea itsensä! Siellä se tepsutteli kaula kaarella ympäri maneesia - ihan kuin ei olisi ollut päivääkään poissa töistä!


välillä piti hörppiä maitoa
sitten jaksoi riehua taas
Kaikkein parhaimman näytöksen kuitenkin taas kerran Orvokki veti hyppäämällä itse esteitä. Ne vissiin sattuivat tielle - 75cm okseri ja samankokoinen ristikko. Tosin ristikko kannatti yrittää ylittää 130cm kohdasta joo-o...


Nauroin niin paljon tuolla selässä - ihan oikeasti tuolla otuksella ei vain voi olla pokkaa hypellä yksinään esteitä! Minulle jo facessa ehdittiinkin naureskella että taisi tulla kouluvarsa... just joo, sillähän on intoa ja paloa esteille, kunhan vain oppii kykynsä käyttämään!!

Tälläistä täällä landella siis. Jatkoa seuraa taas :)
- Laura

4 kommenttia:

  1. Niin huvittava otus, huippu! =D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. niin on! :D Tosin vielä välillä ihan liikaa energiaa huhhuh....

      - Laura

      Poista
  2. se on niin ihana höpsis pöpsis <3 haluun jo nähä sen !!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. se on niiin söpö <3

      tuu sillo hihs perjantain? :):)

      - Laura

      Poista