torstai 19. syyskuuta 2013

Kerava 8.9 / Laura

Välikilpailuna hypätty Keravan aluemestaruudet menivät vähän miten menivät. Koska hevonen oli edellisenä viikonloppuna hypänny isompaa linjaa, oli nyt kiva käydä palauttelemassa mieleen että radalla on kivaa ja helppoa.

Metrin radankävelyyn en edes mennyt, sillä 81 lähtijää ja kuuma kesäpäivä.... todella epäreilua hevosta kohtaan. Rata tosin oli iso kahdeksikko jossa oli vain yksi linja. Vaikka tulimme tunti luokan alkamisen jälkeen, jouduimme odottelemaan todella kauan että oma starttini alkoi. Kävelin rauhassa ja verryttelin sisällä maneesissa ennen ulkokenttäverryttelyä ja totesin istuvani dynamiittipötkylän päällä. Minua vietiin etenkin sitten esteverryttelyssä kuin märkää rättiä... ei paljon naurattanut kun ajatteli menevänsä seuraavaksi arvosteltavaksi kentälle.

Itse rata meni yllättävän hyvin. Paikat osuivat kohdalleen, hevonen vähän yritti rynniä esteiden jälkeen. Puhdas rata ja 8-8.5 pisteet takasivat kuitenkin sijoituksen ja olimme lopulta jaetussa luokassa viidensiä (5/41).



110cm....

No mitäs siitä sanoisi. Rata oli ok, sarjalla hevonen valahti pitkäksi ja nappasi puomin. Ärsyttää ja harmittaa aivan suunnattomasti. Välillä tuo kopukka tuntuu ottavan puomeja joita sen ei todella pitäisi?

Hyppäsin tänään (19.9) esimerkiksi kotona 130 - 130 okseri okseri sarjaa joista toinen okseri oli todella pitkä. Ja ei edes koskenut puomiin? Silti kisoissa nappaa ihan turhia kosketuksia...

No tietenkin hevonen oli joutunut odottaa kuumassa traikussa ihan liian kauan, mutta sanotaanko että toivotaan että se keräisi niitä kinttujaan vähän tiuhempaan Ypäjällä...!! Treenii treenii pukkaa vaan.

Sellasta okok

- Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti