maanantai 9. syyskuuta 2013

Hattel Horse 1.9 2/2 / Laura

POSTAUS AUTTAMATTOMASTI MYÖHÄSSÄ - kuvia en sitten saanutkaan mistään kuten toivoin....

Ensinäkin suosittelen kaikille ehdottomasti Hattelin kilpailuja jatkossa! Superpohja - etenkin kentällä, hyvät radat ja hienot esteet! Ainut huono puoli oli verkka, jossa kaikki 'ammattilaiset' ratsasti aina väärään suuntaan. Tuntuu että on joku pakollinen tarve aina tietyillä henkilöillä mennä väärään suuntaan verkassa, oli syy mikä hyvänsä. Hassua että itsekin selviän maaliin, vaikka aina menisin määrättyyn suuntaan.....

120cm
Verryttely oli ok. Sitä ei voi kauheasti paremmin kuvailla. Toista päätyä Rasse kyttäsi jonkin verran, mutta suoritti silti tasaisen varmasti koko radan kuten aina.

Rata itsessään meni hyvin, ensimmäistä kertaa ikinä tunsin niin sanotun rutiinin tulevan jo ihan takaraivosta. Ei siitä sen enempää - yksi aikavirhe vähän kaartelusta, yksi kolautus vikalta puomilta. Saldo onneksi vain 1vp. Sijoitus taisi olla 16/32, ei siis ruusuketta.







135cm
Jo aiemmin alkoi päässäni pyöriä ajatus, että starttaisin taas isompaa linjaa jossain vaiheessa syksyä. Päätös sitten startata se Hatellilla - ja mennä ensimmäinen 135cm - syntyi kisakutsua katsellessa. Hieman riskialtis idea, mutta koska Kipaankaan ei missään tilanteessa jäisi rumaa "ute" merkintää, olin valmis riskeeraamaan maineeni juuri näissä karkeloissa.

Verkassa otin muutamia hyppyjä, lähinnä vähän isompaa linjaa. Pelotti, hirvitti ja kauhistutti. Hevonen oli silti oma upea itsensä - ei kertaakaan edes harkinnut mitään stoppaamista vaan liisi jokaisesta esteestä yli.

Rata itsessään oli ... mielenkiintoinen. Kolme ensimmäistä estettä pahasti alitempossa, kaksi seuraavaa super, sitten sarjalta turha puomi ja pakka levisi. Isolle okserille ratsastin vain hopotihopoti ja sen jälkeiselle sarjalle vain sisään painamalla ilman kontrollia. Ylipäätänsä ihme että selvisin sarjasta ....

Kaksi vikaa estettä taas ok. Viimeinen este oli 145cm korkea (Hevosurheilusta luettua :)), ja sen heppa hyppäsi paremmin kuin monet muut esteet.



Seuraavat upeat kuvat Heidi Lammi - http://tiimin.galleria.fi/




145cm
Mitäs siinä sit, 14vp oli kokonaissaldo ja sijoitus luokan loppupäähän - mut ei silti oltu huonoimpia! Tavoite saavutettiin jo siinä kohtaa kun selvittiin ykkösestä yli.



phuuuh....

Nohnoh, viikonloppuna oltiin Keravalla, mutta se on taas aivan eri tarina ;)!

- Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti