maanantai 23. syyskuuta 2013

Ypäjä 22.9 - hallikausi avattu! / Laura

Hallissa tosiaan ensimmäistä kertaa aikoihin. Tietenkin kotona kerran hyppelin tätä ennen maneesissa, ja Tepolla on jo muutaman kerran oltu sisällä. Tietenkin Ypäjän hallissa on aina semmoinen olo kun olisi kotiin tullut - siellä on enemmän vietetty maajoukkueleiri aikoihin aikaa kuin kotona.

Luokat 120cm ja 130cm (vai 135cm? lol en tiedä...) olivat päivän suunnitelmat. Mitäs siinä, verkkailemaan radan katsomisen jälkeen. Verkassa oli hirmuinen sirkus päällä, mutta onneksi Rasse oli rauhallinen kun mikä. Teki mitä pyydettiin eikä kertaakaan koskenut puomiin.

120cm rata oli ihan kiva. Muutama linja, vähän eteen ja yksi hurja muuri. Kaikki sujui hyvin kunnes 7 ja 8a koitui kohtaloksi kun edellinen linja oli menty eteen - nyt vain missasin ratsastuksen ja yhteistulos 8vp. Hevonen vähän oli ihmeissään kun oli hallissa mutta käyttäytyi silti todella hyvin - eikä pelännyt muuria.


130cm (vai 135cm?? Kisakutsussa luki 130cm, mutta equipe näytti 135cm...) meni odotettua paremmin. Rata oli iso (toisiksi viimeisellä tasaokserilla pituutta taisi olla lähes puolitoista metriä....) ja sisälsi mm kolmoissarjan. Huh.

Alkurata meni todella hyvin! Pysty - okseri linja oli eteenpäin neljä, sitten vähän hallintaa ja 120cm luokassa ongelmia tuottanut pysty + sarja ongelmitta. Seuraava pysty alas - huolimattomuusvirhe - ja sitten okseri taas hyvällä ilmavaralla. Kolmoissarja tuli kulmasta tosi pahasti ja sieltä tulikin sitten a ja b alas. Hevonen ei edes nostanut toista takajalkaa  Loppurata taas todella hyvin - vihreää pystyä lukuunottamatta josta kiipesimme yli-  ja se iso okseri oli parhaita esteitä koko radalla!

hupsis rasse unohtuiko ponnistaa sillä vasemmallakin takasella..



Kokonaisuutena olin todella tyytyväinen. Katselin rataa nimittäin radankävelyssä sillä fiiliksellä että taitaa kuolema kutsua ... huh. Todistettua tuli ainakin se että tuo hevonen on kiltein otus varmasti ikinä. Ja tämä oli myös minulle ensimmäinen "oikea" 130cm hallissa ja selvisimme ihan kiitettävästi maaliin.

Seuraavaksi menemme varmaan hyppäämään eholle 110cm ja 120cm että saamme vähän hallirutiinia enemmän ja sen jälkeen on vuorossa HIHS :) Sitä kyllä odotan kuin kuuta nousevaa - ensin pääsee hyppäämään areenalle ja sen jälkeen sitten näkee kavereita ja varmaan olemme menossa Rider Afterpartyihin Helsingin yöhön :)

Jaksamista syksyyn! vauvvallakin on jo loimi päällä ♥

- Laura

2 kommenttia:

  1. Hihihi höpsö heppa rasse :)) Jeajea PARTYPARTYYYYYYYYYYY <3 ja vauvvvvelista kuvaaaaaaaaaaaaa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. en malttais odottaa meidän illanviettoa ja koko viikonloppua! Siistii jeeeejeee♥

      ja tulossa on ;)

      - Laura

      Poista