tiistai 17. syyskuuta 2013

Kuulumisia ja Equiluxxin kilpailut / Laura

KERRAn postaus taas venyy ja venyy ja venyy ...

Olimme Diptonin kanssa Equiluxx tallin seurakilpailuissa lauantaina hyppäämässä 50-60cm luokka. Kilpailu oli ihan kiva, mitä nyt voi sanoa seurakilpailuista jossa on verkkaryhmät ja radalla joutuu tekemään laukanvaihdon päästäkseen kutoselta seiskalle, mutta oikeastaan muuta huonoa sanottavaa ei ollut. Lähtömaksu oli huima 12€ ja voittosumma (jonka luonnollisesti nappasimme kiitos pienen kiitävän elukkani) oli 50€! Voitolle siis jäätiin esimmäistä kertaa ... ikinä?

tulisalma.kuvat.fi

tulisalma.kuvat.fi


***

Rassen kanssa sitten olemme vain treenailleet. Sillä kävi hieroja perjantaina ja sunnuntaina kiipesin takaisin kyytiin todetakseni olevan tikittävän aikapommin selässä. Eilen koulutunnilla asiaa saatiin jo vähän oikeaan suuntaan. Laatua hevosssa on, mutta sitä on niin vaikea ratsastaa tälläisen kömpelön ihmisen ulos. Olen joko aivan liian nopea ja säpäkkä tai liian hidas itse. Huh... Ypäjällä pitäisi sunnuntaina startata 120cm ja 130/135cm (10 ensimmäisen kierroksen parasta starttaavat 135cm). Lähtökohtana on selvitä hengissä.

***

Vauva tänään sitten saikin taas testata jotain ihan uutta, nimittäin irtohypytystä! Rakensimme kujan ja laitoimme sinne puomit etäisyyksin | <-- 7m --> | <-- 10,5m --> |.

Vauva oli aivan älyttömän innoissaan! Muutaman kerran kuja käveltiin, saatiin namuja (ja Rowil muisti miksi pitikään irtohypytyksestä...!) ja sitten hommiin. Videoita tai kuvia ei harmikseni ole, mutta sanottakoon että tosi hyvin meni. Vauva vähän osaksi ylikuumeni ja sitten saattoi mennä maneesia ympäri vähän häntä töttöröllä, mutta Rowil on niin kiltti että vain söi ja odotteli että sen jälkikasvu vähän rauhottui.

Ihan viimeiseksi varsa hyppäsi kujan kaavalla puomi - laukka - 30cm ristikko - kaksi laukkaa - 30cm ristikko. Ja hyvin meni! Ei yhtään hidastellut, pelännyt tai mitään, ihan kuin vanha tekijä! Nyt se on sitten ihan poikki ja makaa vain laitumella ♥

***

Mitään kovin erilaista ei ole nyt tapahtunutkaan. Nyt HIHSsiin asti pitää sitten rauhassa treenailla ja hioa asioita, varsaa pitää myös opettaa taas kaikkeen uuteen. Traikkukin alkaa olla jo vakioasia tuolle otukselle ... huhhuh että se on hieno!!

- Laura

2 kommenttia:

  1. Voi eii miten pieniä esteitä! Toivottavasti mullaki on noin pieniä esteitä radalla, niin ei tarvii stressaa ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha eiks ollukki söpöi! Hyvin se menee ♥

      - Laura

      Poista