maanantai 27. toukokuuta 2013

Voi juma // Sara

Otsikko kertookin jo kaiken. Ei oo hirveen hyvin mennyt, tosin ehkä vähän ylireagoin. Meillä oli viimeviikolla estetunti joka meni päin pyllyä. Olin sinä päivänä kipeä, mikä saattoi vaikuttaa vähän. En nähnyt kunnon paikkoja kaikille ja hermostuin niin paljon, että ku ratsastin niin rupesin stressaamaan ja säätämään kaikkea.

Kentällä oli yksi helppo normi viiden askeleen linja ja silti onnistuin aina tekemään siitä vaikeaa! Sitä sitten joku viisi kertaa mentiin ja lopulta onnisti, tai ei sekään mitenkään tasasesti menty, mutta se kelpasi. Verute onneksi on niin rehellinen, että se hyppää, vaikka säädänkin kaikkea muuta. Verute antaa anteeksi virheitäni, mutta ei sekään ikuisesti jaksa. Mutta juu, kyllä mäkin tästä kehityn eikä Pirpun ikuisesti tarvii ponnistella vaikeista paikoista. Tästä ei voi mennä kun ylöspäin!

Ainiin, eihän tämä ollut ainut epäonnistuminen. Nimittäin olimme lauantaina laaksolla aluekisoissa ja juu hylätty tuli. Ihan tyhmä juttu, koska Verute pelkäsi esteen takana olevia semmosia mainosjuttuja, pressun näkösiä tai niitä. Koska oli aika tuulinen päivä, niin aika paljon ne siellä liehu.

Verute oli juuri ponnistamassa hyppyyn ja minä siinä puskemassa sitä siihen, kunnes se päättikin lähteä pressuja karkuun ja koska puskin, niin olin ihan luottavaisin mielin, että se hyppäisi, mutta toisin kävi.

Sitten kaksi kuvaa:






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti