tiistai 14. toukokuuta 2013

HePe 12.5 // Laura

Lähtö vasta 11.00. Ihanaa ettei tarvitse herätä kauhean aikaisin!!

120cm oli AM5 arvostelulla oleva Tillander-luokka, eli palkintona upeat tillanderin korvakorut. Rata vaikutti haastavalta ja vasta juuri ennen minun vuoroani tuli ensimmäinen nolla.

johku97.kuvat.fi
Hevonen tuntui hyvältä ja tiesin että pystyisin nollaan - mutta toisin kävi. Otimme esteeltä numero kolme pudotuksen, sillä hevonen jäi kaarteessa ristilaukkaan ja jäi totaallisesti pohkeen taakse. Ajauduimme liian lähelle ja liian hitaasti ja puff sieltä keppi mukaan. Ärsytti!! Hevonen tosin pelästyi hieman podotusta ja sainkin vähän loppuradan taistella läpi. 


kuski meinasi jalkautua kun heppa hyppäsi niin isosti käskystä
johku97.kuvat.fi
masentunut radan jälkeen :<
130cm (367.1) verryttelyssä sitten yritin vain hakea mahdollisimman hyvää tempoa ja fiilistä ja laitoin toiset kannukset jalkaan (vasarapäiset 25mm, normaali on pyöreäpäinen 15mm). Verryttely silti meni suhteellisen penkin alle, kun hevonen totteli - en osannut. Kun minä taas osasin - hevonen ei ollut hereillä. Vuorotellen sitten käänsin pois ja välillä vaan mokailin huolella. Paras oli kun hyppäsin "viimeistelyksi" 135cm okserin - surkeasti. Sanoin että tulen uudelleen - tulin vielä surkeammin. Oli pakko mennä vielä 80cm pysty vain niin että sain hyvää fiilistä.

kiltti otus joka hyppää mahottomistakin paikoista ♥

Rata alkoi okserilla jonka hevonen hyppäsi hyvin ja isosti. Kauhutrippeli oli heti toisena ja hevonen sitten päättikin ottaa varman päälle ja tehdä siihen ison "riippuliitohypyn" ja tulin normaalin kuuden välin seitsemällä. Seuraava okseri oli ok, mutta sitä seuraavalle sarjalle hevonen teki roiskasuhypyn sisälle (ja puomi alas) ja joutui pinnistelemään B-osasta yli vaivoin. Siitä jatkettiin okserille joka oli ok, mutta siitä suoraan jatkuva linja sarjalle menikin kiemurrellessa. Hevonen hyppäsi sarjan ok, mutta otti silti takasilla sarjan B-osan alas. Viimeinen iso okseri oli taas ok.

riippuliito
empun.pic.fi



empun.pic.fi
Seuraavaksi matkamme jatkuu Keravalle jossa menen 120 & 130 sunnuntaina. Keskiviikkona minulla on aluevalkut Laaksolla (pitkävesitreenii huiii) ja sen jälkeen heppa saakin vähän lomailla. Sillä on ollut suhteellisen rankkaa nyt, mutta toisaalta sen kotitreeni on ollut kivaa ja helppoa! 
Seuraavassa postauksessa sitten vähän ... kaikkea muuta!!

söpö



- Laura

6 kommenttia:

  1. Jos toi on se poikaystäväs ? on muuten hyvännäkönen! näin sen siin vessojen edes et varmaa sä olit siin jossai lähellä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D on komee juu kyllä !! Ja varmaan olin siinä hehe :D

      - Laura

      Poista
  2. Miten ton näkönen jätkä haluu olla tollasen rumiluksen kanssa??? Hyi oot ruma etkä osaa ku vaa ratsastaa oot ylimielinen mun mielipide

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sellasta se on :D oon lahjonut sen.

      - Laura

      Poista
    2. Mitä eka ano XD no ainakin osaat ratsastaa !:DD
      huh huh jollain tylsä elämä. Oot kaunis<3

      Poista
    3. Itteeki vähä naurattaa mut .... nii xd ja kiitos ihanista ja sydäntä lämmittävistä kehuista ♥♥

      - Laura

      Poista