maanantai 20. toukokuuta 2013

Pitkästä aikaa !

Laura on tosiaan vähän innokkaammin postaillut, kun minä niin ajattelin mäkin nyt taas postailla. Yksi syy siihen etten oo postaillut, on tosiaan kokeet, niitä on riittänyt.  Vielä yksi koe ennen kesälomaa!

Meidän piti mennä Keravalle hyppäämään 110 ja 120, mutta ei sitten mentykään. Nyt ollaan ilmottauduttu Jyväskylään, mutta saa nähdä toteutuuko vähäisen osallistujamäärän takia, siellä mentäisiin kahtena päivänä. Sen jälkeen suunnataan kohti ypäjää hyppäämään yksi luokka, Poni GP.

Koska me ei menty keravalle, niin pidin semmosen hömppäilyviikon sen kanssa, paitsi mentiin tiistaina koulutunnille. Estetuntia en ottanut, vaan hyppäsin kavaletteja kentällä itekseni. Ratsastin ponilla tyyliin jokatoinen päivä.
Sori ei oo uutta matskuu :(
Jos Jyväskylä peruuntuu, niin me otetaan estevalmennus viikonloppuun. Ois kiva päästä treenaamaan vettä Verpin kanssa! Vesimatto on sille okei, mutta sit jos siinä on vettä niin en tiiä.

Tiiun kone ei suostunu lataamaan (?) yhtä videopostausta, niin en saa mitään kivaa tänne blogiin :( Mut ehkä te näätte sen jossaim vaiheessa ;)  Oikeesti maailman turhin ja tylsin postaus! Yritän saada jotain materiaalia tältä viikolta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti