sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Pony event ! // Sara

Moi kaikki! :)

Oltiin tosiaan kisailemassa laaksolla lauantai iltapäivällä. Mua jännitti aika paljon, koska me mentiin Veruten kanssa meijän eka kunnon 120. Lähdettiin tallille joskus 11 aikaa ja tallilla haettiin Verute tarhasta ja harjasin sen läpi, onneksi pestiiin se edellisenä päivänä niin se oli aika puhdas.

Laitoimme ponit autoon 12 aikaan ja lähdettiin kohti laakson ratsastusstadionia.  Koska Tiiu meni jo aikasemman luokan, niin Verute oli autossa aika pitkään. Kalle ei oikein tykännyt Verpistä koska Verppi halus haistella kallea kokoajan :D
 
Lopulta pääsimme ottamaan ponit ulos ja menin 110 radankävelyyn. Rata oli ihan kiva ja arvosteluna oli A.2.0. Kävelin radan Tiiun kanssa ja Tiiu muistutteli kokoajan, että "pysy päätöksessäs" se on nimittäion ollu mulle hankalaa ... :D Lähdin verkkailemaan kun joku 7 ratsukkoa oli mennyt.

Verkassa poni ei tuntunut hirveen hyvältä, eikä joka esteelle osunut kunnon paikkaa, kyllä sieltä hyviäkin hyppyjä saatiin aikaseksi, mutta ei kaikki ollut ihan sitä.


                       

Rata meni... ihan ok. Tuli välillä tosi tyhmiä paikkoja ja hypättiin kaukaa. Jonkin verran ratsastin aikaa, ja viimenen pysty koitu meijän kohtaloks. Otettiin nimittäin radan helpoin este alas !!!!!! Sijotuttiin silti viidenneksi, koska nollia oli kai kolme ja mull oli aika nopee nelonen. :) mut olin ihan tyytyväinen, kunnes nään toimihenkilöiden raahaavan vesimattoa kentälle. Tiesin, että se tulee siihen Poni GP luokkaan...


110 cm

110 palkintojen jaosta
       Sitten se luokka jota jännitin aikalailla. Huokasin kuitenkin veden suhteen, sillä siihen ei kaadettu vettä ! jes!
Verkassa poni oli jo aika väsy, mutta ei semmonen ihan vetelä. Olihan kuitenkin kokoaja reilu 20 astetta. 120:in  verkka meni paremmin kun 110, mutta ei sekään täydellisesti mennyt. Siitä siitten radalle.

Rata meni paremmin kuin ensimmäinen, mutta emmä tiiä oliks se niin hyvä ja tasapainoinen kun esimerkiksi Tuurilla. Esteet näyttivät radan kävelyssä jättiläisiltä, mutta jälkeenpäin taas pieniltä. :D Rata meni hyvin kunnes  viimeinen sarja tuli. Olin puskemassa sitä liian kaukaa, vaikka olisin hyvin voinut malttaa, sitten se hyppäsi sen ja tiputti okserin takapuomin, koska ryntäsin sen aivan liian kaukaa, mutta olen tosi tyytyväinen poniin ! Se hyppäsi silti kiltisti, vaikka kuski välillä tekikin vähän hassuja päätöksiä... ;)

radalle lähdössä
hurja vesimatto jota pirpu ei edes huomannut!

En yhtään osannut odottaa sijotusta, mutta nollia oli vain yksi ja sijoituin sitten neljänneksi!          

Hyvä poni <3

                   

                            
vielä poni GP:een video

http://www.youtube.com/watch?v=lLHz_ssX6Qg&feature=youtu.be

2 kommenttia:

  1. Hei tosi hyvännäköinen rata oli!! :) parempi mitä oon viimeks teiltä nähnyt. Harmi vaan tuo pudotus viimeiseltä :/ onnea sijoituksista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos ! :) ja ju aika harmi juttu mut seuraaval kerral paremmin :)

      Poista